Ranieri Yeni Yuvasında Mutsuz - Son Dakika
Spor

Ranieri Yeni Yuvasında Mutsuz

Ranieri Yeni Yuvasında Mutsuz

Nantes Teknik Direktörü Claudio Ranieri geride kalan transfer döneminde yapılan hamlelerden memnun olmadığını açıkladı.

07.09.2017 15:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ranieri yeni yuvasında mutsuzRanieri yeni yuvasında mutsuz Nantes Teknik Direktörü Claudio Ranieri geride kalan transfer döneminde yapılan hamlelerden memnun olmadığını açıkladı.

2 sezon önce Leicester City'nin başında futbol tarihinin en büyük sürprizlerinden birine imza atarak Premier Lig şampiyonluğu yaşayan Claudio Ranieri yeni bir serüvene yellken açtığı Fransa'da aradığı ortamı bulamadı.

Yaz aylarında beklenmeyen bir kararla Ligue 1'in orta sıra ekiplerinden Nantes'ın başına geçen İtalyan teknik adam elindeki kadrodan memnun olmadığını net bir ifadeyle açıkladı.

Ouest-France gazetesine verdiği röportajda yaz döneminde arzuladığı transferlerin gerçekleşmediğini itaraf eden Ranieri,

''Başkan beni mutlu etmek için elinden gelenin en iyisini yaptı. Eğer şimdi bana mutlu olup olmadığımı sorarsanız; cevabım ''hayır'' olacaktır. Fakat transfer döneminde yaşanan zorlukları anlayabiliyorum. Bu dönem benim içib de zordu. Bazı oyuncuları reddettim ama bana önerilen birçok oyuncuya onay verdim.Ancak onları kadromuza katmak imkansızdı'' sözleriyle geri kalan transfer dönemini özetledi.

2017 yazında kadrosunda en önemli isimlerden Amin Harit'i Schalke 04'e kaptıran Nantes, Kalifa Coulibaly ve Ciprian Tatarusanu gibi takviyerlerle kadrosunu güçlendirmeye çalıştı.

Aynı başlıkta

Fransa Ligi

Sonuçlar

Puan durumu

FC NantesEkipClaudio RanieriSporcu
Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Ranieri Yeni Yuvasında Mutsuz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement