Negredo'nun Maliyetini Duyan İspanyol Ekibi: Biz O Paraya Takımı Kurduk - Son Dakika
Spor

Negredo'nun Maliyetini Duyan İspanyol Ekibi: Biz O Paraya Takımı Kurduk

Beşiktaşlı Negredo'yu isteyen Rayo Vallecano, maliyeti duyunca "Biz o paraya tüm takımı kurup üst lige çıktık" diyerek transferden vazgeçti.

20.06.2018 09:45  Güncelleme: 10:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kulüpler Negredo'yu çok istiyor ancak maliyetini duyunca arkalarına bakmadan kaçıyor. 32 yaşındaki golcüyü son olarak La Liga'nın yeni ekibi Rayo Vallecano istedi.

Sabah'ın haberine göre; Negredo'nun menajeriyle temasa geçen kulüp yetkilileri, Matador'un Beşiktaş'a yıllık maliyetinin 6 milyon Euro'dan fazla olduğunu öğrenince, "Biz o paraya tüm takımı kurup, La Liga'ya çıktık" diyerek bu paraya transferi yapamayacaklarını belirttiler.

Negredo\'nun Maliyetini Duyan İspanyol Ekibi: Biz O Paraya Takımı Kurduk
Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Negredo'nun Maliyetini Duyan İspanyol Ekibi: Biz O Paraya Takımı Kurduk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Mzn: Dünyanın en şanslı adamı fiko bu kafadaki adam nasıl başarılı.oluyor anlamıyorum....cenki ı satmak ldevre arasında samo..liginden 50.000 ı kaçırdı haberi yok. Her kararı hataliı ama şansı büyük... 5 1 Yanıtla
  • Mustafa: Kalite fiyatta değil tekniktedir. Tutk futbolu icin alınan futbolculara yazık. Ulkemizin alt yapısında daha makul fiyatlar ile oynayacak daha kaliteli teknik fençlerimiz var onlara yonekmek Türk Futbolu ve kalitesi açısından daha eftaldir. Negrodoya o kadar para harcadinız da ne oldu ligi 4 uncu bitirdiniz 1 0 Yanıtla

Advertisement