Real Madrid, Ronaldo'nun Takımdan Ayrılmasıyla 1 Milyona Yakın Takipçi Kaybetti - Son Dakika
Spor

Real Madrid, Ronaldo'nun Takımdan Ayrılmasıyla 1 Milyona Yakın Takipçi Kaybetti

Real Madrid'in Twitter hesabı, Cristiano Ronaldo'nun Juventus'a transfer olmasının ardından 1 milyona yakın takipçi kaybetti.

12.07.2018 17:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

9 yıllık maceranın sonunda Cristiano Ronaldo, Real Madrid'den ayrıldı. Ünlü yıldızın Juventus'a transfer olmasının ardından Real Madrid'in sosyal medya hesapları büyük bir erime yaşadı. Real'in Twitter hesabı 24 saat içinde yaklaşık 1 milyon takipçi kaybetti. Salı günü 31.97 milyon olan takipçi sayısı kısa sürede 31.02 milyon seviyesine geldi.

JUVENTUS'UN TAKİPÇİSİ ARTTI

Ronaldo'nun yeni takımı Juve'de ise tam tersi bir durum yaşanıyor. İtalyan kulübünün takipçileri iki günde yüzde 20 artışla 6.16 milyona yükseldi.

Her şeye rağmen Real Madrid'in sosyal medyadaki liderliği sürüyor. Real Madrid'in Twitter'daki en yakın rakibi ise 18 milyon takipçi ile Manchester United. Öte yandan Ronaldo tek başına 74 milyonluk kitlesiyle hem köklü kulüpleri hem meşhur meslektaşlarını açık farkla geride bırakmış durumda. Cristiano'yu 40 milyonla Neymar, 19 milyonla Pique izliyor.

Real Madrid, Ronaldo\'nun Takımdan Ayrılmasıyla 1 Milyona Yakın Takipçi Kaybetti
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Real Madrid, Ronaldo'nun Takımdan Ayrılmasıyla 1 Milyona Yakın Takipçi Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Şehmus : Ronaldoyu takip etseler ne olur etmeseler ne olur! Herkes gibi oda günün birinde hayata veda edecek .......... 6 11 Yanıtla
    Ziyaretçi : Vallaha mı la Şehmus 3 3 berk: gerçekten mi la Şehmus 2 3
  • Akyhn54: Real madrid in isi zor.ronaldonun yerini dolduramaz.seneye gorun bak sampiyonlar lginde ceyrek finale bile cikamaz. 8 1 Yanıtla
  • Yorumcu: Ronaldo gitdi gelirler düşdü. 4 0 Yanıtla
  • Mga star: Ronaldo nun türk takımında ne işi var Adam karizmasını niye bozsun 2 1 Yanıtla

Advertisement