AK Parti Tunceli Pertek İlçesi Belediye Başkan Adayı Recai Vural Kimdir? - Son Dakika
Politika

AK Parti Tunceli Pertek İlçesi Belediye Başkan Adayı Recai Vural Kimdir?

AK Parti Tunceli Pertek İlçesi Belediye Başkan Adayı Recai Vural Kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri için Tunceli Pertek İlçesi Belediye Başkan adayı olarak Recai Vural'ı seçti. Recai Vural kimdir?

17.01.2019 16:49  Güncelleme: 16:50

31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde AK Parti, Tunceli Pertek İlçesi Belediye Başkan adayını belirledi. Tunceli Pertek Belediye Başkan adayı olan Recai Vural kimdir?

RECAİ VURAL KİMDİR?

Vural, 1960 yılında Tunceli'nin Pertek İlçesinde dünyaya geldi. İlk, orta ve lise tahsilini Pertek'te tamamladı. Lisans eğitimineAnkara Gazi Eğitim Enstitüsü'nde başladı ardından İzmir Buca Eğitim Enstitüsü Fransızca Bölümü'ndedevam ederek 1982 yılında mezun oldu.

OKUL MÜDÜRÜ OLARAK GÖREV YAPTI

Recai Vural, iş hayatında kısa süre serbest çalıştıktan sonra özel bir şirkette Yol-Asfalt ve İnşaat alanında yöneticilik yaptı. 1993 yılında Çemişgezek Belediyesi'nde göreve başladı. Daha sonra Belediye Yazı işleri Müdürlüğü görevini sürdürdü. 1997 yılında öğretmenlik yapmaya başladı. Bir yıl sınıf öğretmenliğinin ardından idareci olarak çalıştı. 2004 yılında Pertek Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü görevine atandı. 2010 yılında Pertek Atatürk İlköğretim Okulu Müdürlüğüne getirildi.

2014 SEÇİMLERİNDE BELEDİYE BAŞKANI SEÇİLDİ

Belediye başkan adayı, 27 Kasım 2013'de Okul Müdürlüğü görevinden istifa ederek, 30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde Pertek Belediye Başkanı seçildi. Recai Vural, evli ve iki çocuk sahibidir.

Son Dakika Politika AK Parti Tunceli Pertek İlçesi Belediye Başkan Adayı Recai Vural Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement