Rehabilitasyon Merkezi'nde Sürpriz Doğum Günü - Son Dakika
Güncel

Rehabilitasyon Merkezi'nde Sürpriz Doğum Günü

Rehabilitasyon Merkezi\'nde Sürpriz Doğum Günü

75. Yıl İstikbal Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan 3 çocuk için düzenlenen sürpriz doğum günü partisinde Vali Orhan Düzgün'ün eşi Gül Düzgün, çocuklara hediyeler dağıttı.

05.03.2014 11:47

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı 75. Yıl İstikbal Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan 3 çocuk için düzenlenen sürpriz doğum günü partisinde Vali Orhan Düzgün'ün eşi Gül Düzgün, çocuklara hediyeler dağıttı.

Daha öncede Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı yurt ve yuvalarda kalan çocukların doğum gününe katılan Gül Düzgün, bu kez 75. Yıl İstikbal Rehabilitasyon Merkezi'nde ki çocuklarla bir araya gelerek, zihinsel engelli 3 çocuk için düzenlenen sürpriz doğum günü kutlamasına katıldı.

Vali Yardımcısı Yasemin Özata Çetinkaya ile Vali Yardımcılarının eşleri Şermin Avcı, Zübeyde Aygenç ve Ayşe Yırık ile birlikte çocuklarla yakından ilgilenen Gül Düzgün, bir arada olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söylediği çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı.

Çocukların hazırlayıp oynadığı "Çiçek Abbas" isimli gösterinin izlenmesinin ardından doğum günü olan 3 çocuk için özel hazırlanan pasta, çocukların neşeli çığlıkları eşliğinde kesildi.

Gül Düzgün ve beraberindekiler doğum gününü kutladıkları çocuklara hediyeler verirken çocukların eğlencesi renkli görüntüler oluşturdu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Rehabilitasyon Merkezi'nde Sürpriz Doğum Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement