Rektör Alkan'dan Alaca Myo Kampüs Alanında İnceleme - Son Dakika
Yerel

Rektör Alkan'dan Alaca Myo Kampüs Alanında İnceleme

Rektör Alkan\'dan Alaca Myo Kampüs Alanında İnceleme

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik tarafından Çorum'un Alaca ilçesine yaptırılan yeni kampus alanındaki çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

27.11.2012 18:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik tarafından Çorum'un Alaca ilçesine yaptırılan yeni kampus alanındaki çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Alaca'ya gelerek Kaymakam Ayhan Yazgan, Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz ve Alaca MYO Müdürü Yard. Doç. Dr. Murat Kaya ile birlikte kampus alanında incelemelerde bulundu.

Rektör Alkan, "Kampus alanı noktasında arazi tahsisinin hızla tamamlanması bizi oldukça mutlu etti. Kampus alanı Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik tarafından çok kısa zaman içerisinde tamamlanıp hizmete girecek olması mutluluk verici" dedi.

Alaca'daki kampus çalışmalarının sonradan başlamasına rağmen arazi tahsisi ve bina yapımında ilçenin tüm paydaşlarının göstermiş olduğu gayretlerin sevindirici olduğunu dile getiren Çelik, merkezde henüz gelişmeyen noktaların çoktan geçildiğini ve bu haliyle de üniversite için çok güzel bir örnek olduğunu dile getirdi. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Rektör Alkan'dan Alaca Myo Kampüs Alanında İnceleme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement