Rektör Boztuğ Basın Temsilcileri İle Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

Rektör Boztuğ Basın Temsilcileri İle Bir Araya Geldi

Rektör Boztuğ Basın Temsilcileri İle Bir Araya Geldi

Tunceli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Durmuş Boztuğ, yerel ve ulusal basın temsilcileri ile öğle yemeğinde bir araya geldi.

26.09.2013 18:04

Tunceli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Durmuş Boztuğ, 23 Eylül 2013 Pazartesi günü yerel ve ulusal basın temsilcileri ile öğle yemeğinde bir araya geldi. Kalan Restaurant'ta yapılan yemek toplantısına, Rektör Prof. Dr. Durmuş Boztuğ, Rektör Danışmanı Öğr. Gör. Cevat Salman, Bilgi İşlem Daire Başkanı Cem Tekinoğlu ve basın temsilcileri katıldı.

Rektör, ilin sorunları ve ilin için neler yapılabileceği konusunda basın çalışanları ile fikir alışverişinde bulundu. İldeki eksiklikleri basın temsilcilerimizin Tuncelili olması dolayısıyla daha iyi görebileceğini ifade eden Rektör Prof. Dr. Durmuş Boztuğ, Üniversitenin de ildeki sorunların çözümüne katkı sunmaya hazır olduğunu ifade etti. Bundan sonraki süreçte düzenli olarak her ay bir araya gelip ilimizin sorunlarıyla ilgili fikir paylaşımı yapılmasının ilimiz açısından faydalı olabileceğini belirten Rektör, basın temsilcilerine göstermiş oldukları ilgi ve duyarlılık için teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Rektör Boztuğ Basın Temsilcileri İle Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement