Reyhanlı'da "Huzur Toplantısı" - Son Dakika
Yerel

Reyhanlı'da "Huzur Toplantısı"

Reyhanlı Emniyet Müdürü Uzundurukan: "Suriye'deki iç savaştan ilçemiz de etkilendi"

14.11.2013 17:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

HATAY (AA)- Reyhanlı Emniyet Müdürü Duygu Uzundurukan, Suriye'deki iç savaştan ilçenin de etkilendiğini belirtti.

Uzundurukan, Polis Lokali'nde gerçekleşen "Huzur Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, vatandaşların huzur ve güvenliği için çalıştıklarını kaydetti.

Reyhanlı ilçesinde 22 bin kayıtlı Suriyeli sığınmacının olduğunu ifade eden Uzundurukan, "Suriye'deki iç savaştan ilçemez de etkilendi. Reyhanlı'da savaştan kaçan çok sayıda Suriyeli var. Onların ilçeye adeptasyonu sürecinde yaşanan aksaklıkların giderilmesi için elimizden geleni yapıyoruz" dedi.

Uzundurukan, ilçede şüpheli araç görülmesi durumunda vatandaşların hemen 155'i aramasını istedi.

Reyhanlı patlamalarından sonra vatandaşların sağduyulu davranışının önemine değine Uzundurukan, Reyhanlı Emniyet Müdürlüğü olarak önümüzdeki yıl personel sayısının artacağını kaydetti.

Uzundurukan, Reyhanlı'da çalışmaları süren mobese sisteminin de kısa süre sonra biteceğini belirtti.

Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin okul, internet cafe ve parklarda çocukların uyuşturucu başta olmak üzere kötü alışkanlıklardan uzak kalması ve korunması için çalışmalar yürütüldüğünü vurgulayan Uzundurukan, uyuşturucuyla ilgili aileleri bilgilendirmek için ev ziyaretleri yapılacağını söyledi.

Toplantıya, Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Kar, Emniyet Amiri Yusuf Orçan ve ilçedeki tüm mahalle muhtarları katıldı. - Hatay

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Reyhanlı'da 'Huzur Toplantısı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement