Kadın 67. bölüm fragmanı yayımlandı! Kadın 66. son bölüm izle - Son Dakika
Magazin

Kadın 67. bölüm fragmanı yayımlandı! Kadın 66. son bölüm izle

Fenomen dizi Kadın'ın 67. yeni bölüm fragmanı, dizinin nefes kesen son bölümünün ardından yayımlandı. Kadın dizisinin son bölümünde Hatice'nin ölümü izleyicileri gözyaşlarına boğdu. Şirin'in annesinin kaybından sonra nasıl bir yol izleyeceği merak ediliyor. Son bölümde neler oldu? Kadın 67. bölüm fragmanı..

09.10.2019 09:04

FOX TV ekranlarında yayınlanan Kadın dizisinin yayınlanan nefes kesen son bölümünün ardından 67. yeni bölüm fragmanı dizi severlerin beğenisine sunuldu. Gerçekleri öğrenen Bahar, Sarp ile yeni bir başlangıç yapmaya hazırlanırken Pırıl ile Arif'in neler yapacağı ise yeni bölümde ortaya çıkacak.

KADIN DİZİSİNİN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Hatice'nin ölüm haberini alan herkes darmadağın olur. Tepkisini en çok belli eden kişi ise hayattaki en sevdiği insana veda etmek zorunda kalan Şirin'dir. Hiçbir zaman olmadığı kadar kendini çaresiz hisseden Şirin, annesine bugüne kadar yaptıkları için büyük bir pişmanlık içindedir.

Kadın 67. bölüm fragmanı yayımlandı! Kadın 66. son bölüm izle

Kırmızı ışıkta geçtiği için tüm hatanın kendisinde olduğunu düşünen Arif, büyük bir vicdan azabı yaşamaktadır. Bahar ise bunun bir kaza olduğunun bilincindedir ve Arif'in kendisini daha fazla üzmesini istemez. Tüm olaylardan sonra aldığı bir karar ise herkeste şok etkisi yaratacaktır.

Kadın 67. bölüm fragmanı yayımlandı! Kadın 66. son bölüm izle

Annesinin ölümünden sonra adeta küçük bir kız çocuğuna dönüşen Şirin'i bu acı iyi bir insan mı, yoksa daha kötü bir insan mı yapacak? Enver, Hatice'yi bu kadar çok severken, onun yokluğuna alışabilecek mi? Arif yaşadığı vicdan azabından kurtulabilecek mi?

Kadın 67. bölüm fragmanı yayımlandı! Kadın 66. son bölüm izle

Son Dakika Magazin Kadın 67. bölüm fragmanı yayımlandı! Kadın 66. son bölüm izle - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Adını yazın: Gördüğüm en aptal dizi 0 2 Yanıtla
  • mehmet: kadın dizisi, yapımcı/yönetmen/senarist hatası sonucu hatice hanımın diziden ayrılması sonucu biz ve bazı komşularımız olmak üzere seyirci kaybetmeye başlamıştır. 0 0 Yanıtla

Advertisement