Rıdvan Dilmen'den Şampiyonluk Yorumu: Hak Edilmiş Bir Şampiyonluk - Son Dakika
Spor

Rıdvan Dilmen'den Şampiyonluk Yorumu: Hak Edilmiş Bir Şampiyonluk

Usta yorumcu Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın 21. şampiyonluğı için, "Galatasaray taraftarını, camiasını kutlarım, hak edilmiş bir şampiyonluk." yorumunu yaptı.

19.05.2018 21:56

Süper Lig'de 2017-2018 sezonu sona ererken, ligin son maçında Göztepe'y, 1-0'la geçen Galatasaray, 21. şampiyonluğunu ilan etti. Usta yorumcu Rıdvan Dilmen, şampiyonluk maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Dilmen'in açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY FATİH TERİM'İ GETİREREK EN ÖNEMLİ HAMLESİNİ YAPTI"

Galatasaray taraftarını, camiasını kutlarım, hak edilmiş bir şampiyonluk. Lucescu yerine Fatih Terim'i getirerek en önemli hamlesini yapmıştı. Deplasman fobisinin dinmesi ve son 3 deplasmanı kazanması. Dolayısıyla dolu dolu geçirerek son haftaları Galatasaray hak edilmiş bir şampiyonluk kazandı.

"ŞAMPİYONLUKTA BİR NUMARAYA FATİH TERİM'İ YAZARIM"

29 oyuncu gol atmış birinden bahsediyoruz. Bir Fatih Terim'e yazarım, iki taraftara yazarım, 3 Dursun beye ve yönetime de sayarım. Galatasaray tam kadro kampa gitti. Tudor giderken 1 puan eksik gerideydi. Galatasaray'ın Rodriguez ve Gomis dışında banko oyuncusu yoktu.

"ÜÇ BÜYÜKLER İKİNCİLİĞİ KABUL ETMEZLER"

Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe gibi kulüpler ikinciliği kabul etmezler. Mutlaka şampiyon olmak isterler, taraftarlar bunu ister.

Rıdvan Dilmen\'den Şampiyonluk Yorumu: Hak Edilmiş Bir Şampiyonluk
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Rıdvan Dilmen'den Şampiyonluk Yorumu: Hak Edilmiş Bir Şampiyonluk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • Dobraadam: Deplasmanda çok kötüydü Gs. Bjk ve Fb nin önemli hatalarıyla gelen bir kupa. Aman aman bir takım degil Gs 10 13 Yanıtla
  • KÖFTECİ: PENALTICI CİNCON 5 15 Yanıtla
    GS li: Komik olma efendi ol 9 0 Şampi: Gazoz olma efsane ol 4 1
  • Dogru: Bu kez dogru soyledin 9 3 Yanıtla
  • y y: rıdvan efendi 1 numaraya sen en iyisi aziz yıldırımı yaz 1 3 Yanıtla
  • Ss: Kan yok 2 1 Yanıtla
  • y y : rıdvan efendi sen önce fenerliliğini haket sonrada 1 numaraya fatih terimi değil aziz yıldırımı yaz 0 0 Yanıtla
  • Gerçekçi: Sende biliyorsun hak etmediği ni yalancı Rıdvan 0 0 Yanıtla
  • M C : Ridvan Dilmen sezon ortasından beri GS yi nasıl yenersiniz diye üstü kapalı TV program larinda yanlı mesajlar verip durdu.Çikipta kimse demedi ki hayırdır.Madem ki bu kadar bilgi ve birikime sahipsin neden Çıkıp Fenerbehce bin başında antrenörluk yapmıyorsun.Birde Çıkmış Federasyon başkanlığı için kedi misali mırın kırın edip durdun bir ara yaaa bu ne istirrr hayırdır sen ne ayaksın DILMEN ya işini adam gibi yap tarafsız) yada bırak bu işi zaten antisempatik birisin. Insanları daha fazla zorlama. Yani adam ol bir omurgan olsun.Takdir edileceksen herkes takdir etsin...Senin tebrigin GS ve GALATASARAYLILARA olmasın ihtiyacımız yok. NSAN olarak dik durmayı öğren artık.Yazımda da hakaret manasında bir durum söz konusu olmayip sadece elestireldir. 0 0 Yanıtla

Advertisement