RTP Medya Büyüyor! - Son Dakika
Güncel

RTP Medya Büyüyor!

RTP Medya Büyüyor!

RTP MEDYA iş ortaklarının güvenini kazanarak, sektörün vazgeçilmezi olmayı başardı.

28.04.2014 12:03  Güncelleme: 11:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

 

Radyo ve TV Prodüksiyon hizmetleri vermek amacıyla 2005 yılında kurulan ve gün geçtikçe alanında uzmanlaşan RTP MEDYA iş ortaklarının güvenini kazanarak, sektörün vazgeçilmezi olmayı başardı.

Hizmet sunduğu 101 iş ortağı ve 3000 şubesi ile sözleşmelerini uzatarak, sektörün de gelişmesine katkı sağladı.

HAKLARINIZ BİR KUTUDA SAKLI; “TELİF KUTUSU”

RTP MEDYA Türkiye’de bir ilki keşfederek, kullanıcısının hizmet alanında ki tüm haklarını bir kutuya sakladı. Hukuksal mevzuat, Fikir ve Sanat Eserleri Kanunun 5846 sayılı yasası üzerinden takip ediliyor.

Ve yasa; satış alanlarınızda yapmış olduğunuz yerli, yabancı, enstrümantal müzik için asıl hak sahiplerine bir bedel ödemekle yükümlü tutuyor. Bunun takibi de; “Mü-yap, Mesam, MSG, Müyorbir, Müzikbir ve Müyabir “ olmak üzere 7 meslek birliği tarafından gerçekleştiriliyor.

RTP MEDYA “TELİF KUTUSU” kullanıcısının, bu yükümlülüklerini kendisi üstlenerek, herhangi bir hukuki yaptırımla karşı karşıya gelmesini engelliyor. Bunu tamamı enstrümantal eserlerden oluşan ve tüm hakları RTP MEDYA’ da saklı olan, “MÜZİK KÜTÜPHANESİ” hizmeti ile kullanıcıya sunuyor.

RTP MEDYA, Otel, Hastane, Alış Veriş Merkezi, Banka, Mağaza, Kafeterya ve Market içi satış alanlarınız da, günde 255, ayda 7650 anons ile sesini duyurmaya devam ediyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel RTP Medya Büyüyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement