Rusya'nın "sosis kralı" evinin bahçesindeki saunada arbaletle öldürüldü - Son Dakika
3. Sayfa

Rusya'nın "sosis kralı" evinin bahçesindeki saunada arbaletle öldürüldü

Rusya'da "sosis kralı" olarak bilinen iş insanı Vladimir Marugov, evinin bahçesindeki saunada Tatar yayı olarak bilinen arbaletle öldürüldü. Rusya Soruşturma Komitesi olayla ilgili soruşturma başlattı.

03.11.2020 17:03  Güncelleme: 18:00

Rusya'daki Vyasnaya Imperia ve Ozeretsky Kolbassy et fabrikalarının sahibi ünlü iş insanı Vladimir Marugov, başkent Moskova yakınlarındaki Istra kasabasında bulunan evinin bahçesindeki saunada öldürüldü.

EŞİ PENCEREDEN KAÇMAYI BAŞARDI

Rusya Soruşturma Komitesi'nin yaptığı açıklamaya göre; bir grup maskeli saldırgan, Vladimir Marugov'un evine girdi. Saldırganlar cinayet öncesinde Marugov ile eşi Gaziyeva'yı birbirine bağlayarak onlardan para istedi. Saldırı sırasında Marugov'un yanında bulunan eşi Sabina Gaziyeva pencereden kaçmayı başararak polisi aradı. Polis olay yerine vardığında Marugov'ın cansız bedenini ve saldırganların onu öldürmek için kullandıkları arbaleti buldu.

BİR ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Rusya Soruşturma Komitesi, resmi internet sitesinde olayla ilgili soruşturma başlattığını duyurdu. Olay Rus medyasına yansırken, bir şüphelinin sorgulanmak üzere gözaltına alındığını bildirdi.

Rusya\'nın "sosis kralı" evinin bahçesindeki saunada arbaletle öldürüldü
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Rusya'nın 'sosis kralı' evinin bahçesindeki saunada arbaletle öldürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • kemal çelebi: soru basit.. bu adamın ölmesi kimlere fayda sağlamıştır.. cevap bulununcada gerisi cinayet buroya kalır.. 0 0 Yanıtla
  • Sherlock: Birbirine bağlılarken kadın nasıl pencereden atlayıp kaçıyor.Yalancı karı kesin parmağı var mirasa konacak. 0 0 Yanıtla
  • muro: çok paran olunca o paranın bir kısmını korunmak için kullanacaksın. yoksa adamı keklerler. 0 0 Yanıtla

Advertisement