Rüya Gibi Bir Düğünle Evlenen Yağız Sözmen Kimdir? - Son Dakika
Güncel

Rüya Gibi Bir Düğünle Evlenen Yağız Sözmen Kimdir?

Rüya Gibi Bir Düğünle Evlenen Yağız Sözmen Kimdir?

Paris Versay Sarayı'nda, Türkiye'den 300 davetlinin katıldığı gösterişli bir törenle dünya evine giren Yağız Sözmen kimdir?

08.09.2018 10:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz gün, Türkiye'den 300 davetlinin katıldığı gösterişli bir törenle dünya evine giren The Sofa Hotel'in ortağı Ali Sözmen'in oğlu Yağız Sözmen ile iş adamı Rasim Sengir'in kızı Yasemin Sengir düğün için hiçbir masraftan kaçınmadı.

ÜÇ GÜNE ÜÇ GELİNLİK

Çift, düğünden önceki gün misafirler için Rodin Müzesi'nde ''Hoş Geldiniz'' yemeği düzenledi. Üç gün süren düğün için gelin Yasemin Sengir, üç ayrı gelinlikle misafirlerin karşısına çıktı ve ayrıca Türkiye'den de 10 ayrı fotoğrafçı getirildi.

YAĞIZ SÖZMEN KİMDİR?

İş adamı Ali Sözmen'in oğlu Yağız Sözmen, ODTÜ Makine Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu. Çeşitli üst düzey yöneticilik tecrübeleri bulunan Ali Sözmen, otelcilik sektörü için endüstriyel mutfak ve çamaşırhane çözümleri konusunda öncü firma olan MAKPA'yı 1982 yılında kurdu. İki dönem TUSID (Turkish Kitchen and Laundry Manufacturers Association) başkanlığı yaptı ve halen bu derneğin Yönetim Kurulu Danışman üyesi. Geçmişte EFEDA (European Food Services Association) başkanlığı yaptı ve kendisine NAFEM (North American Association Of Food Equipment Manufacturers) tarafından Doktora ünvanı verildi.

Son Dakika Güncel Rüya Gibi Bir Düğünle Evlenen Yağız Sözmen Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement