Sabancı Üniversitesi Yönetici Geliştirme Birimi - Son Dakika
Güncel

Sabancı Üniversitesi Yönetici Geliştirme Birimi

Sabancı Üniversitesi Yönetici Geliştirme Birimi

Sabancı Üniversitesi farkıyla kariyerini daha ileri taşımak isteyenler için Yönetici Geliştirme Birimi - EDU tarafından düzenlenen Kurumsal İletişim Uzmanlığı Sertifika Programı'nın ikincisi 16 Eylül tarihinde başlıyor.

18.08.2017 13:34  Güncelleme: 13:37

Sabancı Üniversitesi'nin kurumsal iletişim mesleğine yeni başlayan iletişimciler, kariyerine bu alanda devam etmek ve daha da ileriye taşımak isteyen herkese yetkin bir bilgi ve donanım sağlamak amacıyla düzenlediği "Kurumsal İletişim Uzmanlığı Sertifika Programı'nın" ikincisi 16 Eylül - 25 Kasım 2017 tarihleri arasında gerçekleşecek.

İletişim modellerinin kurum içi uygulama alanları ve biçimlerine, kurum politikalarına uyum sağlamasına ve aynı zamanda kurum içindeki iletişim politikalarının tasarlanmasına ilişkin yetkinliklerin kazandırılması hedefleyen programın ilki 16 Nisan-20 Haziran 2017 tarihleri arasında gerçekleşmişti.

Katılımcılar tarafından gösterilen yoğun ilgi üzerine ikincisi düzenlenen programın koordinatörlüğünü yine kurumsal iletişimin deneyimli ismi Suat Özyaprak üstlenecek. Her Cumartesi 09.00-17.00 saatleri arasında Point Hotel Barbaros'ta gerçekleşecek programa en az %70 katılım gösteren ve proje çalışmasında geçer not alan katılımcılara Sabancı Üniversitesi tarafından sertifika verilecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sabancı Üniversitesi Yönetici Geliştirme Birimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement