Sabıkalının Cinneti - Son Dakika
Güncel

Sabıkalının Cinneti

Sabıkalının Cinneti

Karısını Öldürmekten Cezaevinde Yatıp 6 Ay Önce Tahliye Olan Lütfi Pıçak, Oğluna Bakan İki Yeğeni ile Tartıştı. Silah Çeken Sabıkalı, İki Kadın Eve Girip Saklanınca Kendi Oğlu ile Yeğeninin Çocuklarını Kurşuna Dizdi.

02.05.2007 02:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karısını öldürmekten cezaevinde yatıp 6 ay önce tahliye olan Lütfi Pıçak, oğluna bakan iki yeğeni ile tartıştı. Silah çeken sabıkalı, iki kadın eve girip saklanınca kendi oğlu ile yeğeninin çocuklarını kurşuna dizdi.

MERSİN’de, cinnet getiren 45 yaşındaki Lütfi Pıçak, biri kendi oğlu, 3 çocuğu kurşun yağmuruna tuttu. İki çocuk öldü diğeri ağır yaralandı. 9 yıl önce eşini öldürmekten hapse giren ve 6 ay önce tahliye olan alkol ve uyuşturucu bağımlısı Lütfi Pıçak, dün saat 16.00’da oğlu Yakup Pıçak’a bakan yeğeni 35 yaşındaki Gülçin Gümüş’ün evine gitti. Lütfi Pıçak, oğlu Yakup’u alıp evine götürmek istedi. Gülçin Gümüş ile Gümüş’ün kız kardeşi 27 yaşındaki Sevim Öztaş ise, "Çocuğa bakamazsın" diyerek karşı çıkınca tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Pıçak, tabancasını çekince iki kız kardeş kaçtı. Sevim Öztaş bir odaya girip kapıyı kilitledi. Kapıya birkaç el ateş eden Pıçak, ardından sokağa çıktı. Çılgına dönen Lütfi Pıçak, oyun oynayan oğlu Yakup Pıçak ile Sevim Öztaş’ın çocukları Kardelen ve Nida Öztaş’a kurşun yağdırdı. Ağır çocuklardan Yakup Pıçak ve Kardelen Öztaş hastanede hayatını kaybetti. Durumu ağır olan Nida Öztaş yoğun bakıma alındı. Polis, kaçan sabıkalı Lütfi Pıçak’ı yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sabıkalının Cinneti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement