Şadan Kalkavan İçin Fenerbahçe Dereağzı Tesisleri'nde Tören Düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Şadan Kalkavan İçin Fenerbahçe Dereağzı Tesisleri'nde Tören Düzenlendi

Şadan Kalkavan İçin Fenerbahçe Dereağzı Tesisleri\'nde Tören Düzenlendi

Şadan Kalkavan için Fenerbahçe Dereağzı Tesisleri'nde tören düzenlendi Çarşamba günü vefat eden Fenerbahçe Yönetim Kurulu eski üyesi ve işadamı Şadan Kalkavan için Fenerbahçe'nin Dereağzı'ndaki Lefter küçükandonyadis tesislerinde tören düzenlendi.

13.03.2015 12:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şadan Kalkavan için Fenerbahçe Dereağzı Tesisleri'nde tören düzenlendi

Çarşamba günü vefat eden Fenerbahçe Yönetim Kurulu eski üyesi ve işadamı Şadan Kalkavan için Fenerbahçe'nin Dereağzı'ndaki Lefter küçükandonyadis tesislerinde tören düzenlendi.

Törene Fenerbahçe Kulübü Eski Bşkanı Ali Şen, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, TFF Yönetim Kurulu Üyesi Servet Yardımcı, eski Fenerbahçeli futbolcu Ogün Altıparmak ve Fenerbahçe camiasının önemli isimleri katıldı.

Anma Töreninde konuşma yapan Ali Şen eski yönetim kurulu arkadaşı ve kardeşim dediği Şadan Kalkavan için Benim başkanlık yaptığım dönemde yaşadığım şampiyonlukta herkes beni konuştu ama bunun arkasında asıl mimarlardan biri de kardeşim Şadan Kalkavan'dı şeklinde konuştu.

Dereağzı'ndaki törende konuşma yapan Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük ise 1994 yılında sayın Ali Şen'in yönetim kurulunda beraber görev yaptığım arkadaşım Şadan Kalkavan'ı kaybetme üzüntüsünü yaşamaktayım. O günün zor şartlarında Başkan Ali Şen ve Şadan Kalkavan sayesinde şampiyon olmuştuk. Bu şekilde Fenerbahçe'ye katkı yapan değerli bir Fenerbahçeliyi kaybettik. Allah rahmet eylesin ifadelerini kullandı.

Yapılan anma konuşmalarının ardından Şadan Kalkavan'ın cenazesi Dereağzı Tesisleri'nden çıkarılarak cenaze namazının kılınacağı Ataşehir Mimarsinan Camii'ne götürüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şadan Kalkavan İçin Fenerbahçe Dereağzı Tesisleri'nde Tören Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement