Sağır Han'da Bulunan Kaçak Yapıların Yıkımı Havadan Görüntülendi - Son Dakika
Genel

Sağır Han'da Bulunan Kaçak Yapıların Yıkımı Havadan Görüntülendi

Sağır Han'da bulunan kaçak yapıların yıkımı havadan görüntülendi Tarihi handa kaçak yapılar yıkılıyorİSTANBUL - Eminönü'nde bulunan tarihi Sağır Han'daki kaçak yapılar Fatih Belediyesi ekipleri tarafından yıkıyor.

02.01.2019 14:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sağır Han'da bulunan kaçak yapıların yıkımı havadan görüntülendi

Tarihi handa kaçak yapılar yıkılıyor

İSTANBUL - Eminönü'nde bulunan tarihi Sağır Han'daki kaçak yapılar Fatih Belediyesi ekipleri tarafından yıkıyor. İrene Kulesinin bitişiğindeki kaçak yapıların balyozlarla yıkım çalışmaları ise havadan görüntülendi.

Fatih Belediyesi ekipleri, Eminönü'nde Sağır Han' da bulunan kaçak yapıları yıkıyor. Balyozlarla gerçekleştirilen yıkım çalışmaları havadan görüntülenirken han üzerinde çok sayıda kaçak yapılanma olduğu görüldü.Kaçak yapıların yıkımı sırasında iş yeri olarak kullanılan bazı yerlerin yıkımına başlanmadan önce iş yeri sahiplerine malzemelerini boşaltmaları için süre tanındı. Ekipler, İş yeri sahiplerinin malzemelerini boşaltmasının ardından kaçak yapının demirden yapılan ek bölmesini ve tuğladan inşa edilmiş kısmını balyozla yıktı. Yıkım çalışmaları esnasında polis ekipleri de olay yerinde hazır bulundu.

Sağır Han\'da Bulunan Kaçak Yapıların Yıkımı Havadan Görüntülendi
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Sağır Han'da Bulunan Kaçak Yapıların Yıkımı Havadan Görüntülendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement