Sağlık sorunlarıyla boğuşan Hakan Taşıyan'dan haber var - Son Dakika
Magazin

Sağlık sorunlarıyla boğuşan Hakan Taşıyan'dan haber var

Sağlık sorunlarıyla boğuşan Hakan Taşıyan\'dan haber var

FLAŞ... Arabesk müziğin ünlü ismi Hakan Taşıyan, klip çekimi sırasında rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmış, acil şekilde organ nakline ihtiyacı olduğu açıklanmıştı. Hakan Taşıyan'dan güzel haber geldi

21.10.2020 15:02  Güncelleme: 15:46

Ayağındaki ağrılar yüzünden tedavi görmeye başlayan Hakan Taşıyan'ın hastalığı, karaciğer ve böbrek rahatsızlığına kadar ilerledi. Dün sevenlerinden dua isteyen Hakan Taşıyan'ın sağlık durumu hakkında yeni bir gelişme yaşandı.

'TEDAVİ ALTINA ALINDI'

Şarkıcı Işın Karaca sosyal medya hesabından güzel haberi duyurdu; "Sevim Emre Gencebay'dan aldığım bilgiye göre sevgili Hakan Taşıyan şu an da hastanede tedaviye alınmış ve en güzel haber de organ nakline ihtiyacı olmaması! Buradan bu müzisyen kardeşimize sahip çıkan Sağlık Bakanlığı ve tüm sağlıkçılarımıza şükranlarımızı sunuyorum.."

'ORGAN NAKLİNE İHTİYACI VAR'

Dün, Hakan Taşıyan'ın sosyal medya hesabından "Sevgili dostlarımız, değerli sanatçımız Hakan Taşıyan bugün itibariyle sağlık sorunları nedeniyle ağır durumdadır. Organ nakline ihtiyacı vardır. Kendisini tekrar aramızda görmek için destek lazım desteklerinizi bekliyoruz" açıklaması yayımlanmıştı.

AŞIRI KİLO ALMIŞTI

Bu mesaj sonrası Hakan Taşıyan'ın 30 yıllık arkadaşı, prodüktörü Taner Solak, Odatv'ye yaptığı açıklamada, "Klip çekimimiz vardı. Bir gün önce, ayağının ağrıdığını söyledi, ancak klip çekimini zor da olsa tamamlayabildik. Bu olaydan önce de yüzü, vücudu şişiyordu, 'hızlı bir şekilde kilo alıyorum' diyordu" ifadelerini kullandı.

'TEDAVİNİN MALİYETİ ÇOK YÜKSEK'

Hakan Taşıyan'ın Haydarpaşa Sultan Abdülhamid Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldığını ifade eden Taner Solak, "Karaciğer ve böbrek yetmezliği olduğu söylendi. Sağlık sorunlarının duyurulmasını hiç istemez. Bu nedenle bu konuda hiç yardım istemedi. Açıklama yapmak durumunda kaldık, çünkü Hakan Taşıyan'ın acil bir şekilde organ nakline ihtiyacı var. Bu tedavinin çok yüksek maliyetlerde ameliyatlar olduğunu öğrendik. Devlet büyüklerimizden ve sevenlerinden destek bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Snob Magazin

Son Dakika Magazin Sağlık sorunlarıyla boğuşan Hakan Taşıyan'dan haber var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement