Sahte Evrakla Oyuncu Oynatmaya Rekor Ceza - Son Dakika
Spor

Sahte Evrakla Oyuncu Oynatmaya Rekor Ceza

Türkiye Futbol Federasyonu Amatör Futbol Disiplin Kurulu (AFDK), sahte evrakla oyuncu oynatan Diyarbakır 2. Amatör Gençler Ligi takımlarından Özdiyar Gençlikspor’u ceza yağmuruna tuttu.

15.06.2015 17:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Futbol Federasyonu Amatör Futbol Disiplin Kurulu (AFDK), sahte evrakla oyuncu oynatan Diyarbakır 2. Amatör Gençler Ligi takımlarından Özdiyar Gençlikspor'u ceza yağmuruna tuttu.

18 Nisan'da oynanan Diyarbakır 1968 Spor - Özdiyarspor 2. Amatör Küme Gençler Ligi müsabakasında belgelerin haksız kullanımı ile talimatlara aykırı harekette bulunmaktan dolayı Özdiyarsporlu 4 oyuncuya 36 maç ve antrenörüne de 75 gün hak mahrumiyeti cezası verildi.

8 İLE 12 MAÇ ARASINDA CEZALAR

AFDK, sporculardan Kadircan Özmen, İsa Gezer ve Muhammed Yıldız'a 8'er, Mehmet Ali Biçer'e de 12 maç men cezası verdi. Kurul, Özdiyarspor'un antrenörü İbrahim Karakuzu'yu da 75 gün hak mahrumiyeti ile cezalandırdı. Sahte evraklarla oyuncu oynatılması nedeniyle bu cezaları veren AFDK'nin verdiği bu cezalar birçok kulüp için de emsal teşkil etti. Verilen bu cezalar kulüpte şok etkisine neden oldu. Kulüp, şimdi Tahkim Kurulu'na itiraz yapmaya hazırlanıyor. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Sahte Evrakla Oyuncu Oynatmaya Rekor Ceza - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement