Sakarya'da Utku Akçay İçin Kampanya Başlatıldı - Son Dakika
Güncel

Sakarya'da Utku Akçay İçin Kampanya Başlatıldı

Sakarya'da, kemik iliği kanseri hastalığı nedeniyle kök hücre nakliyle tedavi olmayı bekleyen 18 yaşındaki Utku Akçay ve aynı durumdaki hastalar için Sakarya Valiliği, Türk Kızılayı Sakarya Şubesi ile Lösemi ve Kanser Hastaları Sağlık Eğitim Derneği (KANSERDER) iş birliğiyle uygun...

12.02.2018 14:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya'da, kemik iliği kanseri hastalığı nedeniyle kök hücre nakliyle tedavi olmayı bekleyen 18 yaşındaki Utku Akçay ve aynı durumdaki hastalar için Sakarya Valiliği, Türk Kızılayı Sakarya Şubesi ile Lösemi ve Kanser Hastaları Sağlık Eğitim Derneği (KANSERDER) iş birliğiyle uygun vericinin bulunabilmesi için kampanya düzenlenecek.

Kızılay Sakarya Şube Başkanı Zahit Tiryaki, Adapazarı ilçesinde bir restoranda düzenlediği basın toplantısıyla tedavisi için kök hücre nakli olması gereken 18 yaşındaki Utku Akçay ve benzer durumdaki hastalar için 14 Şubat Çarşamba günü 11.00-17.00 saatlerinde Adapazarı Kültür Merkezi'nde kurulacak Kızılay standında, gönüllü bağışçılardan kan örneği alınacağını kaydetti.

Utku Akçay ve onun gibi diğer hastalar için düzenledikleri kampanyanın 5 gün süreceğini belirten Tiryaki, Sakaryaspor ve Sakarya Büyükşehir Belelediyespor'un hafta sonu oynadıkları maçlar öncesi kampanyaya destek amaçlı açtıkları pankart için de teşekkür etti.

KANSERDER Yönetim Kurulu Başkanı Nihal Akar da Utku Akçay ve diğer kanser hastaları için kampanyaya destek çağrısında bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sakarya'da Utku Akçay İçin Kampanya Başlatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement