Salihli'de "Çaya Geliyoruz" Projesi - Son Dakika
Güncel

Salihli'de "Çaya Geliyoruz" Projesi

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 81 ilde hayata geçirilen "Çaya Geliyoruz" projesi, Salihli'de devam ediyor.

01.11.2017 17:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 81 ilde hayata geçirilen "Çaya Geliyoruz" projesi, Salihli'de devam ediyor.

Salihli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı gençlik merkezi gönüllüleri, proje kapsamında gençlerin evlerini ziyaret edip, sohbet ediyorlar.

Salihli Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Oktay Ayaz, yaptığı açıklamada, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen proje ile gençlik merkezinin gönüllü çalışanlarının ailelerini ziyaret ederek, sohbet ettiklerini belirterek, merkezin faaliyetleri hakkında aileleri bilgilendirdiklerini söyledi.

Proje kapsamında bugüne kadar 10 aileyi ziyaret ettiklerini kaydeden Ayaz, şöyle konuştu:

"Bakanlığımızın bu projesi yaklaşık 1 yıldan bu yana Türkiye genelinde uygulanmakta. Biz de proje kapsamında her ay bir gönüllü üyemizin evini ziyaret ediyoruz. Bugün Halil-Nurhayat Topçu ailesinin konuğu olduk. Kızları Duygu'da Salihli Gençlik Merkezi'nin gönüllü gençlerinden. Ziyaretlerimizde hem ailelerin dertlerini dinliyor, hem de merkezimizin faaliyetleri hakkında bilgi veriyoruz. Ailelerin, gençlik merkezlerinden beklentilerini, taleplerini de bu ziyaretler kapsamında değerlendirmiş oluyoruz. Projenin en büyük amaçlarından birisi de gönül bağını daha da güçlendirmek."

Halil Topçu, gençlik merkezi liderleri ve gençleri evinde ağırlamaktan mutluluk duyduğuna işaret ederek, "Bu proje ailelerin ve toplum kaynaşması açısından çok güzel. Bugün evimize çay içmeye gelen gençlerle birlikte sohbet ettik, merkezin çalışmaları hakkında bilgi aldık. Bu tür sosyal projelerle insanların bir araya gelip düşüncelerini, fikirlerini birbirlerine anlatmaları çok güzel." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Salihli'de 'Çaya Geliyoruz' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement