Salon'da Sezonun Son Konseri - Son Dakika
Kültür Sanat

Salon'da Sezonun Son Konseri

Salon, 30 Nisan Çarşamba akşamı sezonun son konseri için kapılarını açıyor.

22.04.2014 12:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GARANTİ CAZ YEŞİLİ SPONSORLUĞUNDAKİ CAZ AĞACI'NIN CHET BAKER GECESİ 30 NİSAN ÇARŞAMBA SALON'DA

Salon, 30 Nisan Çarşamba akşamı sezonun son konseri için kapılarını açıyor. Uluslararası Caz Günü'ne özel Garanti Caz Yeşili etkinlikleri kapsamındaki Caz Ağacı konserinde, Chet Baker yorumları cazseverlere sunulacak. Mayıs ayında 18. İstanbul Tiyatro Festivali kapsamında "Oyun Salonu"na ev sahipliği yapacak Salon, yeni konserleriyle ekim ayında dinleyicilerle tekrar buluşacak.

Garanti Caz Yeşili sponsorluğunda gerçekleştirilen Caz Ağacı konser serisi, dördüncü yılında Miles Davis ve Louis Armstrong ile başladığı "trompet dahileri vokaller ile renkleniyor" serisini Uluslararası Caz Günü etkinlikleri kapsamında Chet Baker ile tamamlıyor. Salon ve NU-DC işbirliğinde 30 Nisan Çarşamba akşamı Salon'da gerçekleştirilecek gecede, efsanevi caz müzisyeni Chet Baker'ın sevilen parçaları yeni yorumlarıya dinleyiciyle buluşuyor.

Saat 21.30'da başlayacak gecenin sunuculuğunu Vedat Özdemiroğlu ile Ferhan Müjgan Şensoy üstleniyor. Chet Baker için "rasyonel ruh çağırma seansı" ekibinde, vokallerde Ayşe Gencer, Ülkü Aybala Sunat, Evrim Özşüca, trompette İmer Demirer, piyanoda Kent Mete, kontrabasta Baran Say ve davulda Olgun Açar yer alıyor.

2011 yılından bu yana, İstanbul Caz sahnesinin önde gelen müzisyenlerinin sahne alarak caz müziğinin efsanelerini andığı Caz Ağacı serisine şimdiye kadar "konuk" olan sanatçılar arasında Billie Holiday, Ella Fitzgerald, Nina Simone, Frank Sinatra, Ray Charles, Antonio Carlos Jobim, Cole Porter, George Gershwin, Duke Ellington, Miles Davis ve Louis Armstrong yer aldı.

Caz Ağacı: Chet Baker konserinin biletleri 30 TL (ayakta) ve 20 TL (öğrenci) olarak Biletix satış kanalları ve ana gişe İKSV'den temin edilebilir. Lale Kart sahipleri biletlerini %25'e varan özel indirimlerle alabilir. Salon etkinliklerinden 1 bilet alan Vodafone Red'lilere ise ikinci bilet hediye.
Tüm bilet alımlarında kredi kartı geçerli.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Salon'da Sezonun Son Konseri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement