Salvation 2. Sezonuyla FX Kanalında Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Salvation 2. Sezonuyla FX Kanalında Devam Ediyor

Salvation 2. Sezonuyla FX Kanalında Devam Ediyor

MIT öğrencisi Liam Cole ve teknoloji milyarderi Darius Tanz'ın dünyaya çarpmak üzere olan asteroidi sır gibi sakladığı "Salvation", işlerin karışmaya başladığı 2. sezon bölümleriyle 20 Aralık'tan itibaren her perşembe saat 21.30'da FX kanalında.

19.12.2018 08:17  Güncelleme: 08:16

Dev bir asteroidin dünyaya doğru hızla yol aldığını öğrendiğinizde bu haberi olabildiğince hızla yaymayı mı, yoksa kendinize saklamayı mı tercih edersiniz? MIT'de yüksek lisans yapan Liam Cole ve teknoloji alanında uzman bir isim olan milyarder Darius Tanz, bu sıra dışı haberi olağanüstü bir çabayla kendilerine saklamaya kararlılar. Ancak hiçbir şey düşündükleri kadar basit değil. Bilim kurgu yazarı Jillian'ın da desteğiyle dünyayı ve insanlığın geleceğini kurtarmak için teorik bir yaklaşım geliştirmeye kalkışan ikilinin büyük sırrı, hiç ummadıkları bir şekilde ortaya çıktığında toplumu büyük bir korku sarıyor.

"Salvation", merakla beklenen 2. sezonuyla 20 Aralık'ta FX kanalında izleyicilerle buluşuyor.

Heyecanla beklenen yabancı dizi ve animasyonların Türkiye'deki adresi FX kanalı; , D-Smart, Tivibu, KabloTV,TV+ ve BluTV platformlarından izlenebiliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Salvation 2. Sezonuyla FX Kanalında Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement