Samsun'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Samsun'dan Kısa Kısa

Samsun\'dan Kısa Kısa

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Atayurt Mahallesi'ni ziyaret etti.

29.05.2018 16:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Atayurt Mahallesi'ni ziyaret etti.

Mahalle sakinleriyle bir araya gelen Sarıcaoğlu, talep ve sorunları dinledi.

Sarıcaoğlu, daha sonra Siirt'te PKK'nın bombalı saldırısında şehit olan jandarma komando er Emre Kaan Arlı anısına yapılan "Şehit Emre Kaan Arlı Sosyal ve Kültür Merkezi" binası ile parkında incelemelerde bulundu.

Şehitlerin isimlerinin yaşatılması için okullara, park, cadde, meydan ve sokaklara verdiklerini belirten Sarıcaoğlu, "Emre Kaan Arlı Sosyal ve Kültür Merkezi ile parkında sona gelindi. İnşallah çok yakın zamanda merkezimizi düzenleyeceğimiz törenle hizmete açacağız." dedi.

Belediye Başkanı Özbalcı, 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı'nı gezdi

Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, İmam Hatip Ortaokulu'nun düzenlediği TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı proje sergisini gezdi.

Öğrencilerin ürettiği projeleri inceleyen Özbalcı, çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Öğrencilerin yeteneklerini geliştirerek yeni bir şeyler öğrenmesi açısından bilimsel fuarların önemli olduğunu dile getiren Özbalcı, öğretmen ve öğrencileri çalışmalarından dolayı kutladı.

Özbalcı, bilim fuarları ile öğrencilere sadece tüketmeyi değil, üretmeyi de öğrettiklerini belirterek, "Bu kapsamda öğrencilerimiz birbirinden ilginç ve güzel projeler hazırlamış. Geleceğimizin teminatı ve aydınlık yarınları olan çocuklarımıza güzel bir gelecek sunmak biz büyüklerin görevi. Bunun yolu da eğitimden geçiyor." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Samsun'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement