Samsung Galaxy S5'in İlk Reklam Filmi Yayınlandı - Son Dakika
Teknoloji

Samsung Galaxy S5'in İlk Reklam Filmi Yayınlandı

2 haftadır en çok konuşulan başlıklarından birisi Samsung'un yeni amiral gemisi veya gözbebeği olan S5. Nasıl olacak, ne zaman çıkacak, özellikleri ne derken büyük gün geldi ve sizlere sunuyoruz, şirket yeni amiral gemisini basının önüne çıkardı.

08.10.2014 01:22

2 haftadır en çok konuşulan başlıklarından birisi Samsung'un yeni amiral gemisi veya gözbebeği olan S5. Nasıl olacak, ne zaman çıkacak, özellikleri ne derken büyük gün geldi ve sizlere sunuyoruz, şirket yeni amiral gemisini basının önüne çıkardı. Her ne kadar telefonun Premium versiyonu konusunda akıllarda soru işaretleri olsa da, yine de bu şimdilik çok büyük bir problem gibi durmuyor.

Samsung, bugün yaptığı bir açıklamayla birlikte telefonun ilk reklam videosunu da TV ve diğer basın araçlarında yayınlamaya başladı. Galaxy S5 Standart, 2.5GHz'lik 4 çekirdek Snapdragon 801 işlemciye, 2GB RAM'e ve 16MP kameraya sahip. Ayrıca telefonda Android 4.4.2 KitKat işletim sisteminin bulunduğunu da hatırlatarak, reklam filmiyle baş başa bırakalım iyi seyirler dileriz.

prada wallet

Air Jordan Pas Cher

timberland uk

timberland uk

outlet prada

cheap jordan

prada outlet

mulberry sale

jordan pas cher

cheap toms shoes

Kaynak: TeknoApsis.com

Son Dakika Teknoloji Samsung Galaxy S5'in İlk Reklam Filmi Yayınlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement