Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Ateş Açıklaması - Son Dakika
Spor

Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Ateş Açıklaması

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un futbol şube sorumlusu Metin Ateş, play-off'a kalabilmek için en az 4 maç daha kazanmaları gerektiğini belirtti.

26.03.2016 11:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un futbol şube sorumlusu Metin Ateş, play-off'a kalabilmek için en az 4 maç daha kazanmaları gerektiğini belirtti.

Ateş, gazetecilere, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulunun (PFDK) Samsunspor'a verdiği 1 maç seyircisiz oynama cezasını ve ligin 27. haftasında Vartaş Elazığspor ile yapacakları maçı değerlendirdi.

Samsunspor taraftarının kendi aralarında çıkardığı taşkınlıktan dolayı cezaya maruz kaldıklarını ifade eden Ateş, "Geçen hafta deplasmanda yaptığımız Kardemir Karabükspor maçında seyircimizin kendi arasında kavgası olmuş, birkaç kişi yaralanmış. Bu nedenle PFDK bize seyircisiz oynama cezası verdi." dedi.

Vartaş Elazığspor ile yapacakları maçın Samsunspor açısından hayati derecede önemli olduğunu dile getiren Ateş, bu maçı seyircisiz oynamak istemediklerini söyledi. Seyircinin bir daha böyle bir şey yapmamasını temenni eden Ateş, "Çünkü artık kader maçlarına çıkıyoruz ve onları yanımızda görmek istiyoruz." ifadesini kullandı.

Ateş, Samsunspor'un artık geri dönüşü olmayan bir yola girdiğine işaret ederek, "Play-off'a girmemiz için en az 4 maç kazanmamız gerekiyor. Hesap ortada, futbolcularımız da bunu başarabilecek güçte. Umarım hedefimize ulaşabiliriz." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Ateş Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement