Şanlıurfa: Mikrokredi Kadınları Piknikte Gönüllerince Eğlendi - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfa: Mikrokredi Kadınları Piknikte Gönüllerince Eğlendi

Şanlıurfa Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl başlatılan Mikrokredi uygulamasında yer alan Urfalı kadınlar Atatürk Barajına giderek piknik yaptı.

28.05.2006 22:15

Şanlıurfa Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl başlatılan Mikrokredi uygulamasında yer alan Urfalı kadınlar Atatürk Barajına giderek piknik yaptı.

Uygulama çerçevesindeki 125 kadın sabahın erken saatlerinde Şanlıurfa Belediyesi'nin önünde biraraya gelerek Atatürk Barajı'na doğru yola çıktı. Çocukları ile birlikte gezintiye katılan birçok kadın yol boyunca şarkılar söyleyerek gezinin tadını çıkarmaya çalıştı. Şanlıurfa Belediye Başkanı A. Eşref Fakıbaba ile belediyeye bağlı birim amirlerinin de katıldığı piknikte kadınlar, Başkan Fakıbaba ile biraraya gelerek bol bol sohbet etme imkanı buldu. Baraj Sosyal Tesisleri'nde yapılan sabah kahvaltısının ardından kadınların uygulama ile ilgili sorunlarını dinleyen Fakıbaba, Mikrokredi imkanından faydalanan kadın sayısının kısa bir süre sonra daha da genişletileceği müjdesini vererek, "Biz bu uygulamaya çok az bir Urfalı kadın ile çıktık. Aylar geçtikçe sayımız ve uygulama alanımız genişledi. Tabii bütün bunlar sizlerin azmi sonucu oldu. Çok kısa bir zaman sonra uygulamaya 25 kadını daha ekleyerek sayımızı 150'ye çıkarmayı amaçlıyoruz" diye konuştu. Bazılarının hayatlarında ilk kez geldiği Atatürk Barajı'nda kadınlar çocuklarıyla gitar eşliğinde güneşli bir günün tadını çıkarırken, kendilerine ikram edilen döner için sıraya girdi.

Gezinti daha sonra Atatürk Barajı'nın Kuş Bakışı görüntüsünün izlenmesi ile son buldu.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şanlıurfa: Mikrokredi Kadınları Piknikte Gönüllerince Eğlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement