Satso 7'nci Meslek Komitesi'nde Görev Dağılımı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Satso 7'nci Meslek Komitesi'nde Görev Dağılımı Yapıldı

Satso 7\'nci Meslek Komitesi\'nde Görev Dağılımı Yapıldı

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın geçtiğimiz günlerde gerçekleşen seçimlerinin ardından komiteler çalışmalara başladı.

28.05.2013 16:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın geçtiğimiz günlerde gerçekleşen seçimlerinin ardından komiteler çalışmalara başladı. Bu doğrultuda 7'nci Meslek Komitesi asil ve yedek üyeleri ile bir araya gelerek görev dağılımını gerçekleştirdi.

SATSO Meclis Üyeleri Faruk Öz ve Adem Bilgen başkanlığında toplanan komite üyeleri başkan ve başkan yardımcılarını belirleyerek bundan sonraki süreçteki çalışma takvimini de netleştirdi. Toplantıya ayrıca Komite üyeleri; Atilla Beyazhan, İskender Alabacak, Ahmet İlker Tantan ile Recep Muslu, Doğan Çatalbaş Mustafa Çiftçi ve Abdullah Gün iştirak etti. SATSO Hizmet Binasında gerçekleştirilen toplantıda Komite Başkanlığı görevine Doğan Çatalbaş getirilirken Başkan Yardımcısı Mustafa Çiftçi oldu.

İlk toplantısını gerçekleştiren komite üyeleri komite çalışma usul ve esaslarını genel hatları ile belirledikten sonra bundan sonraki süreçte aylık olağan toplantılarını her ayın ilk Çarşamba günü gerçekleştirme kararı aldılar. Komite üyeleri ayrıca önümüzdeki günlerde SATSO Sosyal Tesisinde bir tanışma ve kaynaşma toplantısı gerçekleştirmeyi planladıklarını dile getirdiler. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Satso 7'nci Meslek Komitesi'nde Görev Dağılımı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement