Şehit Çocuğunun Hayalini Gerçekleştirdi - Son Dakika
Güncel

Şehit Çocuğunun Hayalini Gerçekleştirdi

Bursa Emniyet Müdürü Osman Ak, şehit polis memuru Ali Demircioğlu'nun engelli oğlu Batuhan Demircioğlu'na cep telefonu hediye etti.

12.01.2018 15:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa Emniyet Müdürü Osman Ak, şehit polis memuru Ali Demircioğlu'nun engelli oğlu Batuhan Demircioğlu'na cep telefonu hediye etti.

Ak, Karacabey ilçesinde 2016 yılında gittiği bir trafik kazasında yoldan geçen başka bir otomobilin çarpması sonucu şehit olan trafik polisi Demircioğlu'nun oğlu Batuhan'ın (22) cep telefonu almak istediğini öğrendi.

Bunun üzerine şehidin eşi Selma Demircioğlu ve oğlu Batuhan'ı merkez Nilüfer ilçesindeki makamında ağırlayan Ak, Batuhan'a telefon hediye etti.

Hediye için Ak'a teşekkür eden Batuhan, telefonla Rüştü Ünsal Polis Meslek Yüksek Okulu'nda 2. sınıf öğrenci olan ikiz kardeşi Boğaçhan Demircioğlu ile görüntülü konuşarak, mutluluğunu paylaştı.

Ak, burada yaptığı konuşmada, Batuhan'ın en büyük hayalinin cep telefonu olduğunu duyunca hemen bu hayali gerçekleştirmek için telefonu aldığını söyledi.

Batuhan'ın şehidin kendilerine emaneti olduğunu anlatan Ak, "Batuhan bizim kardeşimiz. İkiz kardeşi var. Şu anda İzmir'de okuyor, polis olacak. Kendisi de güzel bir okulda okuyor. Batuhan'ı eşim ziyarete gittiği zaman o zaman bir hayali varmış. Biz de bu hayali gerçekleştirdik." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şehit Çocuğunun Hayalini Gerçekleştirdi - Son Dakika


Advertisement