Selçuk CHP'de 7 Kişi Aday Adayı - Son Dakika
Yerel

Selçuk CHP'de 7 Kişi Aday Adayı

Selçuk CHP\'de 7 Kişi Aday Adayı

CHP Selçuk ilçe örgütünde merak edilen aday adaylığı başvurusu yapıldı.

03.09.2013 10:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Selçuk ilçe örgütünde merak edilen aday adaylığı başvurusu yapıldı. İki ay önce Çamlık Köyü'nde muhtarlar ile bir araya gelerek adaylık başvurusunda bulunmayacağını açıklayan Selçuk Belediye Başkanı H.Vefa Ülgür, adaylık başvuru dosyasını CHP kayyumuna teslim etti. Böylece CHP Selçuk belediye başkanlığı için aday adayı sayısı 7'ye çıktı.

Son başvuru tarihinin 2 Eylül olduğu CHP'de Selçuk ilçesi de oldukça hareketli bir gün yaşadı. Selçuk Belediye Başkan aday adaylıkları ve meclis üyesi adaylıkları için son günü bekleyen Hasan Uysal, Metin Çıtak ve H.Vefa Ülgür aday adayı dosyalarını CHP kayyumuna teslim ederek adaylıklarını açıkladılar. Aday adayları içerisinde Hasan Uysal'ın basına konuşması partide büyük heyecan yaşatırken, diğer yandan iki ay önce Çamlık Köyü'nde muhtarlar ile akşam yemeğinde bir araya gelerek aday olmayacağını açıklayan, daha sonra aday olup olmayacağı yönünde Selçuk kamuoyunda büyük bir çalışma yapan Belediye Başkanı H.Vefa Ülgür'ün basını atlatarak adaylık dosyasını CHP kayyumuna teslim etmesi dikkat çekti.

CHP Selçuk Belediye Başkan Aday adaylığını beraberinde geldiği CHP'li parti üyeleri ve meclis üyesi adayları ile birlikte açıklayan İşadamı hasan Uysal, başvuru dosyasını teslim ettikten sonra yaptığı açıklamada demokrasi vurgusu yaptı. "Bizler Kurtuluş Savaşımızın kazanılması ile birlikte dikilen o çınar ağacının birer dalıyız" diyerek başladığı konuşmasında bu dalların kırılmaması için bütün olunması gerektiğine vurgu yapan Uysal; "Eğer tek bir dalımız kırılırsa, o ağacı kurt sarar. İşte o kurt Faşizmdir, o kurt gericiliktir, AKP'dir. Bizler katılımcı bir belediyecilik anlayışı içerisinde aday adayı olduk. Amacımız Selçuk'u Selçuklu ile birlikte yönetmek. Yapacağımız projelerle Selçuklu ile birlikte yürümek. Tüm aday adayı olan arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Hangi arkadaşımız göreve gelirse gelsin, bu görevi alan arkadaşımızın yanında olursa işte o zaman biz bir çınar ağacı oluruz. Kuvai Milliye oluruz " dedi.

CHP'nin Selçuk'taki aday adayları şu isimlerden oluştu: Özcan Işık, İbrahim Adıgüzel, Hasan Uysal, Nuriye Çiğdem, Sabahattin İzcioğlu, Metin Çıtak ve H.Vefa Ülgür. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Selçuk CHP'de 7 Kişi Aday Adayı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement