Sen Anlat Karadeniz Dizisi Reyting Sıralamasında Birinci Oldu - Son Dakika
Magazin

Sen Anlat Karadeniz Dizisi Reyting Sıralamasında Birinci Oldu

Yeni sezona hızlı bir giriş yapan Sen Anlat Karadeniz, dün akşam yayınlanan bölümüyle Çocuklar Duymasın'ı geride bırakarak reyting sıralamasında birinciliği elden kaptırmadı.

04.10.2018 14:09  Güncelleme: 14:19

Yayınlandığı ilk bölümden bu ya reyting listesinde üst sıralarda yer alan Sen Anlat Karadeniz, dün akşam yayınlanan bölümüyle yine reyting birincisi oldu.

SEN ANLAT KARADENİZ RAKİPLERİNİ SOLLADI

Çarşamba akşamları seyircisiyle buluşan Sen Anlat Karadeniz ve Çocuklar Duymasın projelerinin reyting şampiyonu belli oldu. Dün akşam 24. bölümüyle ekranlara gelen dizi hem total hem AB kategorisinde yine rakiplerine fark attı. Sen Anlat Karadeniz, reyting sıralamasında 39.17 share alarak birinci olurken Çocuklar Duymasın 8.21 share alarak dokuzuncu sırada yer aldı.

Sen Anlat Karadeniz Dizisi Reyting Sıralamasında Birinci Oldu

TAHİR VE NEFES YÜZLEŞİYOR

Sen Anlat Karadeniz dizisinde Tahir ve Nefes'in yüzleşmeleri son bölüme damga vururken Vedat'ı ortadan kaldırmak isteyen Tahir tehlikeli adımlar attı.

Sen Anlat Karadeniz Dizisi Reyting Sıralamasında Birinci Oldu

HALUK'UN ARAYIŞI DEVAM EDİYOR

Çocuklar Duymasın dizisinin son bölümünde ise Haluk, sosyal medya üzerinden fotoğrafları kimin paylaştığını araştırmaya başladı.

Sen Anlat Karadeniz Dizisi Reyting Sıralamasında Birinci Oldu
Sen Anlat Karadeniz Dizisi Reyting Sıralamasında Birinci Oldu

Son Dakika Magazin Sen Anlat Karadeniz Dizisi Reyting Sıralamasında Birinci Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • AyNur : Dizi izleniyorki seviliyorki birinci olmuş,,,hayatimizin gerçeği,,, beğenmeyen seyretmesin 5 8 Yanıtla
  • çok komik 06: hiç izlemedim dizi birinci olmuş benmi uzayda yaşıyorum bunları bilemedim.kendi kendilerine gelin güvey olmuşlar.sokağa inin biraz herkes birbirini vuruyor gençlik bunalımda bunlar reytik peşinde 3 2 Yanıtla
  • ?: Sen anlatma karadeniz sen anlatinca sacma oluyor. Biraz izledim hosuma gitmedi. Vedat kaciyor tahir kovaliyor. Arada bir ask sahnesi arada bir siddet sahnesi. Filmin devamk yok her bolum aynisi. Oysa ki basinda kadinin umudu diye tanitildi ama kadin habire ask mesk cilve pesinde. Yeni sezon da ayni kaldigi gibi devam ediyor acaba ne kadar surecek bu tom ve jerry. 2 1 Yanıtla
  • Aynur: Aynen 1 1 Yanıtla
  • çok komik 06: hiç izlemedim dizi birinci olmuş benmi uzayda yaşıyorum bunları bilemedim.kendi kendilerine gelin güvey olmuşlar.sokağa inin biraz herkes birbirini vuruyor gençlik bunalımda bunlar reytik peşinde 0 1 Yanıtla

Advertisement