Şenoğlu Metro'da Hayranlarıyla Buluştu - Son Dakika
Güncel

Şenoğlu Metro'da Hayranlarıyla Buluştu

Şenoğlu Metro\'da Hayranlarıyla Buluştu

Türkiye'yi gururlandıran ünlü tenisçi İpek Şenoğlu Metro Kozyatağı mağazasında hayranlarıyla buluştu.

17.10.2011 16:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hayranlarının getirdiği poster ve tenis toplarını imzalayan Şenoğlu, sağlıklı yaşam için sporun önemine dikkat çekti.

"Sağlıklı Yaşam İçin Spor" sloganıyla yola çıkan Metro etkinlik kapsamında, kalite standartları açısından test edilmiş, birbiriyle uyumlu parçaların yer aldığı Active tekstil ve ayakkabı koleksiyonunu tanıttı. Özellikle dünya markalarının birbirinden farklı modellerinin yer aldığı spor ayakkabı bölümü ve ev tipinden profesyonele kadar geniş yelpazedeki spor aletleri büyük ilgi gördü. Metro ile "Sağlıklı Yaşam İçin Spor" etkinlikleri 29 Ekim Cumartesi günü saat 14:00'te yine Kozyatağı Metro mağazasında ünlü manken ve sunucu Ebru Şallı'nın katılacağı söyleşiyle devam edecek.

Metro Kozyatağı mağazasında düzenlenen etkinlikte İpek Şenoğlu karşılaştığı yoğun ilgiden memnun kaldı. 4 yaşından günümüze kadar süren spor hayatında yurt içi ve yurt dışında aldığı şampiyonluk ve derecelerle Türk sporunun en başarılı sporcularından biri olan Şenoğlu, 41 kez tüm yaş gruplarında tekler ve çiftler Türkiye şampiyonu oldu ve 130 kez milli takımda Türkiye'yi temsil etti.

2004'te dünya sıralamasında kazandığı puanlar sayesinde Grand Slam'lere kendi uluslararası puanıyla katılabilen ilk Türk tenisçi olan Şenoğlu, dünyanın en başarılı tenisçilerinin katılabildiği Grand Slam turnuvalarında ülkemizi başarıyla 5 yıl temsil etti ve 2004'te Amerika Açık Tenis Turnuvası'nda 3. tur oynayarak dünyanın ilk 16 takımı arasına girdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şenoğlu Metro'da Hayranlarıyla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement