Kılıçdaroğlu'na Yumruk Atıp Serbest Kalan Saldırganın İlk Sözleri: Devlet Büyüklerimin Ellerinden Öperim - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu'na Yumruk Atıp Serbest Kalan Saldırganın İlk Sözleri: Devlet Büyüklerimin Ellerinden Öperim

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yumruk atan şüpheli Osman S, adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Osman S. "Türkiye'ye selam olsun. Devlet büyüklerimin ellerinden öperim" dedi.

24.04.2019 13:23  Güncelleme: 14:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yumruk atan şüpheli Osman S. sevk edildiği mahkeme tarafından adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. İfadesinde "Kılıçdaroğlu'na yumruk attığım için çok pişmanım" diyen Osman S. devlet büyüklerine selam gönderdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'nın Çubuk ilçesinde, şehit er Yener Kırıkçı için düzenlenen cenaze törenine katıldı. Törenin ardından gerçekleştiren saldırıda Osman S.'nin Kılıçdaroğlu'na yumruk attığı kameralar tarafından görüntülenmişti.

SERBEST BIRAKILDI

Çubuk'taki şehit cenazesinde yaşananlara ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüphelilerden Osman S., savcı tarafından sorgulandıktan sonra nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edilmişti. Osman S., dün adli kontrol hükümleri uygulanarak, serbest bırakıldı.

"DEVLET BÜYÜKLERİME SELAM EDİYORUM"

AK Parti Etimesgut Belediye Başkan Aday Adayı Önder Gökçekaya, Osman S.'yi ziyaret ettikten sonra resmi hesabından bir video paylaştı. Gökçekaya, videoda Osman S.'ye de söz verdi. Devlet büyüklerine seslenen Osman S. "Türkiye'ye selam olsun. Devlet büyüklerine selam ediyorum. Hepsinin ellerinden öpüyorum. Hepsine başarılar dilerim" dedi.

Kılıçdaroğlu\'na Yumruk Atıp Serbest Kalan Saldırganın İlk Sözleri: Devlet Büyüklerimin Ellerinden Öperim

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu'na Yumruk Atıp Serbest Kalan Saldırganın İlk Sözleri: Devlet Büyüklerimin Ellerinden Öperim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (24)

  • RECEP: bizde yumruk atalım o zaman 23 11 Yanıtla
    Mert: Varsa o yürek git at 21 13 RECEP: yürek yerinde kan pompalıyo. zamanı geldimi halk olarak gereken o devlet adamlarına tokatı halk attı ve atacaktır, 0 0
  • Deli: Komedi.. 15 7 Yanıtla
  • fb li: bundan sonra herkes istedigine yumruk atsın 11 2 Yanıtla
  • fb: cahil seni 9 2 Yanıtla
  • Pire: Eğitilmesi gereken bir zat 3 6 Yanıtla
    Osman : Yeterince eğitimli olmasa yapmazdı bunu vatanını milletini seven birini nekadar egiticeksin daha 2 1
  • Deli: Ne alaka? 6 2 Yanıtla
  • vatan sever: Şehit ailesine saldırgan diyemezsiniz terbiyeli olun 5 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement