Seren Sevgilisiyle 'samimi' Klip Çekti - Son Dakika
Magazin

Seren Sevgilisiyle 'samimi' Klip Çekti

Seren Sevgilisiyle \'samimi\' Klip Çekti

Yakında sahnelere döneceğini açıklayan Seren Serengil, 'Tarihler Boyunca' adlı şarkısının klibi için sevgilisi Onur Barış'la kamera karşısına geçti.

06.12.2011 06:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Özel hayatında yaşadığı çalkantılı dönemlerin ardından, yeni albümü 'Ben Adamı Ayrılırken Tanırım' ile müzik dünyasına dönüş yapan Seren Serengil; albümünün ikinci klibini, Serdar Ortaç imzalı 'Tarihler Boyunca' adlı şarkısına çekti.

BU ŞARKININ ÇOK İÇİNDEYİM

Klibinde kendisine herhangi bir mankenin eşlik etmesini istemediğini belirten Serengil; sevgilisi Onur Barış'la kamera karşısına geçti. "Bu kendimi çok içinde bulduğum bir şarkı. Her dakikasının samimi olmasını arzu ediyorum" diyen Serengil, kendisine partner olarak neden sevgilisini seçtiğini de şöyle açıkladı:

GERÇEK HAYATIMDAN KESİTLER

"Klipte hayatımdan gerçek kesitler olmasını istediğim için erkek arkadaşımdan rica ettim. İkna etmek için tam üç ay mücadele ettim ama sonunda kandırmayı başardım. Onur'la birlikte çektiğimiz klipte ortaya doğal görüntüler çıktı." Serengil, yakında sahnelere de dönüş yapacağını belirterek "Provalara başladım" dedi.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Seren Sevgilisiyle 'samimi' Klip Çekti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement