Serenay Sarıkaya'dan, Cem Yılmaz'la aşk yaşadığı iddialarını ortaya atanlara 100 bin liralık dava - Son Dakika
Magazin

Serenay Sarıkaya'dan, Cem Yılmaz'la aşk yaşadığı iddialarını ortaya atanlara 100 bin liralık dava

Cem Yılmaz ile Defne Samyeli'nin ilişkisini bitiren kadın olarak gösterilen Serenay Sarıkaya, harekete geçti. Sarıkaya, aşk iddiasını ortaya atan Ece Erken ve Bircan Bali'ye 100 bin liralık manevi tazminat davası açtı.

03.11.2019 09:31  Güncelleme: 09:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yaklaşık bir buçuk yıldır dolu dizgin aşk yaşayan Cem Yılmaz ve Defne Samyeli çifti, iki hafta önce ayrılık kararı aldı. Çiftin ayrılıklarına ise güzel oyuncu Serenay ile Cem Yılmaz'ın yakınlaşmasının sebep olduğu söylendi. İddialar karşısında bir süre sessiz kalan güzel oyuncu Serenay Sarıkıya,"Söylemezsem Olmaz" programında Cem Yılmaz'la aşk yaşadığını iddia eden Ece Erken ve Bircan Bali'ye 100 bin liralık manevi tazminat davası açtı.

100 BİN LİRA MANEVİ TAZMİNAT DAVASI

Hürriyet'in haberine göre, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na sunulan dilekçede, çıkan haberlerin gerçeğe aykırı olduğunu belirten Sarıkaya'nın avukatı İsmail Filiz, " Serenay Sarıkaya, Cem Yılmaz ile Defne Samyeli ilişkisini bitirmemiş, Yılmaz ile de hiçbir ilişkisi olmamıştır. Yayınların durdurulmasını ve davalıların 100 bin lira manevi tazminat ödemesini talep ediyoruz" dedi.

Serenay Sarıkaya'dan, Cem Yılmaz'la aşk yaşadığı iddialarını ortaya atanlara 100 bin liralık dava

MUHABİRLERİ GÖRÜNCE NE YAPACAĞINI ŞAŞIRMIŞTI

Önceki gün Etiler'de görüntülenen Serenay Sarıkaya, muhabirleri görünce ne yapacağını bilemedi. Sarıkaya, muhabirlerin Cem Yılmaz hakkında soruları karşısında panik olan oyuncu, yanlışlıkla bir erkek kuaförünün önüne geldi.

Serenay Sarıkaya'dan, Cem Yılmaz'la aşk yaşadığı iddialarını ortaya atanlara 100 bin liralık dava
Serenay Sarıkaya'dan, Cem Yılmaz'la aşk yaşadığı iddialarını ortaya atanlara 100 bin liralık dava
Serenay Sarıkaya\'dan, Cem Yılmaz\'la aşk yaşadığı iddialarını ortaya atanlara 100 bin liralık dava

Son Dakika Magazin Serenay Sarıkaya'dan, Cem Yılmaz'la aşk yaşadığı iddialarını ortaya atanlara 100 bin liralık dava - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Davut: Şunların uğraştığı şeye bakın... gerizekalılar hepsi 9 0 Yanıtla
  • ferit: toplumun ahlakını bozmak için nasıl mücadele ediyorlar görüyormusunuz.. 7 1 Yanıtla
  • Adanademirspor : Ne boş insanlar reklam peşindesin yine 5 0 Yanıtla
  • müjdat: şimdi başkalarıyla ilişki yaşayacaklar ve adıda aşk olacak. 2 0 Yanıtla
  • Ülkemin bazı yerleri, açıkhava tımarhanesi olmuş::: Yeter be yeter..Sizin magazininizide, paranızıda, çağdaşlığınızıda, batı özentiliğinizide...Hergün başka bir rezillik, başka bir ahlaksızlık..Gerçekten yeter..İmana çevrilmiş yüzlerimizi, hollyooda döndük, Batıya döndük..Peki ne oldu..Ahlak gitti insanlık gitti..Ahiret günü sizi laiklik kurtarmayacak..Üstünlük takvadadır.Üstünlük İmanda ve ahlaktadır.. 1 0 Yanıtla

Advertisement