Serik'teki Orman Yangını - Son Dakika
Güncel

Serik'teki Orman Yangını

Serik\'teki Orman Yangını

Söndürme çalışmalarının sürdüğü Serik'in Bilginler köyündeki orman yangınında köylüler de hortumlarla yangına müdahale etmeye çalışıyor.

29.08.2012 13:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Söndürme çalışmalarının sürdüğü Serik'in Bilginler köyündeki orman yangınında köylüler de hortumlarla yangına müdahale etmeye çalışıyor.

Edinilen bilgiye göre, Bilginler köyü yakınlarında başlayan yangından ekili alanlar da zarar gördü. Bazı noktalarda evlere yaklaşan alevlere Orman Bölge Müdürlüğü ile itfaiye ekiplerince müdahale edildi. Köylülerin de ekiplere ev ve bahçelerinden çektikleri hortumlarla yardımcı olduğu bölgede, alevlerin kontrol altına alınması için havadan ve karadan yürütülen çalışmalar sürüyor.

Köyde zarar gören ekili alanlarda incelemelerde bulunan Serik Kaymakamı Ahmet Ümit, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ekiplerin çalışmaları hızla yürüttüğünü bildirdi.

-Hamile kadını AA ekibi ambulansa ulaştırdı-

Öte yandan, köydeki evlerine yaklaşan alevler nedeniyle Hikmet Okudan adlı 7 aylık hamile bir kadın dumandan etkilendi. Köy yolunun bozuk olması ve araç trafiği nedeniyle bölgeye ambulansın ulaşamaması üzerine, hamile kadın Anadolu Ajansı ekibine ait araçla ambulansa ulaştırıldı.

Bölgede söndürme çalışmaları sürüyor.

Muhabir: Sefa Karacan

Yayıncı: Tuncer Çetinkaya - ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Serik'teki Orman Yangını - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement