İskenderun'da silahlı saldırıya uğrayan imam hayatını kaybetti - Son Dakika
3.Sayfa

İskenderun'da silahlı saldırıya uğrayan imam hayatını kaybetti

Hatay'ın İskenderun ilçesinde sabah namazı için camiye giderken silahlı saldırıya uğrayan 40 yaşındaki imam Hasan İnci, hastanede hayatını kaybetti. Cinayetin imamın husumetli olduğu komşusu tarafından işlendiği ortaya çıktı.

26.04.2024 10:43

Hatay İskenderun'da sabah namazı için camiye giderken silahlı saldırıya uğrayan imam ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Cinayeti işleyen işleyen ise imamın husumetli olduğu karşı komşusu çıktı.

CAMİ AVLUSUNDA SİLAHLI SALDIRIYA UĞRADI

İskenderun ilçesi Denizciler Mahallesi'nde yaşanan olayda Çamlık Camii'nde görevli 40 yaşındaki imam Hasan İnci, sabah namazını kıldırmak için cami lojmanından çıkıp camiye gittiği esnada bir şahsın av tüfeğiyle silahlı saldırısına uğradı.

HASTANEDE CAN VERDİ

Cami avlusunda gerçekleşen olayda yaralı imam, ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Yaralı imam hastanede hayatını kaybetti. İmam Hasan İnci'nin 4 çocuk babası olduğu ve cami lojmanında ailesiyle birlikte yaşadığı öğrenildi.

KATİL KARŞI KOMŞUSU ÇIKTI

İlk belirlemelere göre olayla ilgili bir şahıs polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Polis ekiplerinin yaptığı çalışmalarda, imamı öldürenin daha önce husumet yaşadığı karşı komşusu M.A.Ö. olduğu anlaşıldı. Şahsın emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Sabah namazına giden imama silahlı saldırı! Katil, komşusu çıktı
İskenderun\'da silahlı saldırıya uğrayan imam hayatını kaybetti
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa İskenderun'da silahlı saldırıya uğrayan imam hayatını kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • Ölüyen Yürüler: bunlara neden bedava ev veriliyor, zaten fazlasıyla para veriliyor. 61 312 Yanıtla
    Murat Zor: hiç bir lojman bedava değildir. Bütün dertler bitti işiniz imamın maaşı evi oldu. Bitane papaz görsen önünü iliklersin saygıda kusur etmezsin demi 391 60 Ahmet Kurtoglu: bumu dert oldu sana 161 21 Fevzi Tankuş: İlan adam ölmüş bahsettiğin şeye bak yeri burası mı 152 16 Mehmet yıldırım: Fazlasıyla dediğin normal memur ne alıyorsa imamlara da o veriliyor. Ama anlamadığım bişe var burda vefat eden bi imam var, azıcık izzet şeref sahibi olun da dirisine saygınız yok ölüsüne saygınız olsun. Aynı bizden de bi ölü için saygı beklediğiniz gibi 150 13 ferhat eser: senin gibi geteksizleri adam etmek için veriliyor helali hoş olsun 123 20
  • osman şahin: Herkesin belinde silah hak hukuk adalet gelmeli artık her gün bir kadın öldürülüyor hergün trafikte yol verme kavgasında insanlar öldürülüyor 119 6 Yanıtla
    Ahmet Kurtoglu: katılıyorum Osman abi 65 4
  • Ümit Yurtsever: Hiç kimse kimseyi boş yere öldürmüyor ölen yüzde doksan her zaman haksızdır 20 96 Yanıtla
  • nuri yildiz: 4 çocuk yetim kaldı..Şimdi bu kişi kaç kişiyi öldürdü derdisiniz..Olaya böyle bakınca işler değişir..Yeni Ceza Kanununda buna yer verecek kaç hukuçu var dersiniz.. 12 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement