Sesiyle ABD'yi Sallayan Türk Kızı! - Son Dakika
Magazin

Sesiyle ABD'yi Sallayan Türk Kızı!

Türk kızı Sinem Saniye, 'Star Of The Day' yarışmasının eleme bölümünde seslendirdiği kendi bestesi ''Love me, Love me, Love me'' şarkısıyla 'Star' ödülünü kazandı.

29.12.2015 11:46  Güncelleme: 11:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

New York'ta yetenekli genç sanatçıların katıldığı beste ve vokal yarışmasının önceki gün canlı olarak yayınlanan bölümünde yarışan Türk kızı Sinem Saniye, kazandığı birincilik ödülüyle yarışmanın finallerine kalma yolunda önemli bir avantaj elde etmiş oldu.

TÜRK KIZI, ABD'Yİ SALLADI

Tanınmış sunucu Ernie Anasties'in sunduğu yarışmada, dört jüri üyesinin ikisinden 10'ar puan, diğer ikisinde de 9'ar puan alan Sinem Saniye'nin sesini, Amy Winehouse'a benzeten jüri üyeleri Türk sanatçının yarışmadaki performansıyla ilgili övgü dolu sözcükler kullandılar.

BUNDAN SONRA HALK OYLAMASI VAR

Yarışmanın eleme bölümünde jürinin oylarıyla kazandığı 'Star' ödülüyle yarışmanın bundan sonraki bölümlerine de katılma hakkı elde eden Sinem Saniye'nin 'Star Of The Day' yarışmasının finallerine katılabilmesi için internet ve sosyal medya üzerinden yapılan halk oylamasından da yeterli oyu alması gerekiyor.

Sesiyle ABD\'yi Sallayan Türk Kızı!

Son Dakika Magazin Sesiyle ABD'yi Sallayan Türk Kızı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement