Şeyma'nın Sosyal Medyadan Protez Bacak Çağrısı Karşılık Buldu - Son Dakika
Genel

Şeyma'nın Sosyal Medyadan Protez Bacak Çağrısı Karşılık Buldu

Şeyma'nın sosyal medyadan protez bacak çağrısı karşılık buldu Şarkıcı Haluk Levent, Şeymanur için kampanya başlattıERZURUM - Erzurum'da doğuştan bacaklarının zarar görmesi sonucu yürüyemeyen 21 yaşındaki Şeymanur Tekin'in yaşam enerjisiyle dikkati çekiyor.

05.10.2018 14:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şeyma'nın sosyal medyadan protez bacak çağrısı karşılık buldu

Şarkıcı Haluk Levent, Şeymanur için kampanya başlattı

ERZURUM - Erzurum'da doğuştan bacaklarının zarar görmesi sonucu yürüyemeyen 21 yaşındaki Şeymanur Tekin'in yaşam enerjisiyle dikkati çekiyor. Ailesinin kendi imkanlarıyla aldığı yürümek için elverişli olmayan protez bacaklarla günlük hayatını sürdüren Şeymanur, 15 yaşına kadar dizlerinin üstünde sürünerek yürümeye çalıştığını söyledi.

Erzurum'a bağlı Narman ilçesinde ailesi ile birlikte yaşayan 21 yaşında ki Şeymanur Tekin, hayatın zorluklarına boyun eğip duvar kenarında kalmamak için hep mücadele ettiğini belirterek, "Annem hamileyken kullandırılan iğneler tarafından bacaklarım zarar görmüş bir şekilde doğdum. 15 yaşıma kadar dizlerime basarak yürüdüm. Benim için hayat oldukça zor ve kısıtlı olmasına rağmen, tekerlekli sandalyemde oturup izlediklerimden ibaret saymadım hiçbir şeyi" dedi.

"Bir şansım var, protez"

Bacaklarının kesilerek protez takılması gerektiğini ifade eden Tekin, "Doktoruma gittiğimde bacaklarımın kesilerek protez takılması gerektiğini söyledi. Protez nedir, nasıl kullanılır bilmiyordum. Ailemin maddi durumu kullanışsız protez almalarına yetti ama yürüyemiyorum. Yürümem için gerekli olan protez, maddi ve manevi destek. Bana yardım edin" ifadelerini kullandı.

Şeymanur için şarkıcı Haluk Levent'te sosyal medyada kampanya başlattı

Ünlü sanatçı Haluk Levent'ten, protez bacak çağrısı yapan Şeymanur Tekin'e destek geldi. Haluk Levent, sosyal medya hesabı üzerinden "Bu kardeşimiz için hazırlanalım dostlarım. Kampanya başlatacağız " paylaştığı notuyla desteğini açıkladı.

Şeyma\'nın Sosyal Medyadan Protez Bacak Çağrısı Karşılık Buldu
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Şeyma'nın Sosyal Medyadan Protez Bacak Çağrısı Karşılık Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement