Sezen Aksu'nun Eski Sevgilisi Önder Fırat Ekranların Güzel Spikeri ile Aşk Yaşıyor - Son Dakika
Magazin

Sezen Aksu'nun Eski Sevgilisi Önder Fırat Ekranların Güzel Spikeri ile Aşk Yaşıyor

Sezen Aksu ile evlilikten dönen Önder Fırat, ekranların güzel spikeri olarak nam salan Bahar Feyzan ile aşk yaşıyor. İkilinin arasında 22 yaş fark var.

29.12.2017 10:46  Güncelleme: 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tuğba Coşkun'dan önce Sezen Aksu ile evliliğin eşiğinden dönen Önder Fırat, yeni bir aşka yelken açtı. Fırat ekranların ateşli spikeri Bahar Feyzan ile birlikte.

TUĞBA COŞKUN'LA DA AŞK YAŞADI

Fenerbahçe asbaşkanlarından Önder Fırat ile Tuğba Coşkun'un yedi yıllık ilişkisinin bitmişti. Bu aşk için beş yıllık eşi Mehmet Ali Erbil'den boşandığı iddia edilen Tuğba Hanım ile Önder Fırat, yedi yıllık ilişkilerinde kısa süreli ayrılıklar yaşadıkları için, çiftin tekrar barışacağı konusunda neredeyse herkes hemfikirdi! Ancak beklendiği gibi olmadı.


ARALARINDA 22 YAŞ FARK VAR

Sabah Gazetesi'nden Bülent Cankurt'un haberine göre,Tuğba Coşkun'dan önce Sezen Aksu ile evliliğin eşiğinden dönen Önder Fırat, yeni bir aşka yelken açtı. 60 yaşındaki Önder Fırat ile kendisinden 22 yaş küçük sevgilisi Bahar Feyzan, birlikte görülmüş.


Sezen Aksu\'nun Eski Sevgilisi Önder Fırat Ekranların Güzel Spikeri ile Aşk Yaşıyor

Son Dakika Magazin Sezen Aksu'nun Eski Sevgilisi Önder Fırat Ekranların Güzel Spikeri ile Aşk Yaşıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • hulusemmi: AT GİBİ VALLA IAAAHH 7 3 Yanıtla
  • yazar: Bundan sonra haç yapmak için mekke medineye gidip , araplara paralarımızı bırakmayalım.Neden mi? Araplar o paralarla silah alıyorlar, amerika ve israil,e uşaklık yapıyorlar, zulüm gören müslümanlara sahip çıkmıyorlar, türkiye yi yine arkadan vurmaya çalışıyorlar.Sadece lüks hayat peşindeler..nerde müslümanlık, nerde islam ? Ve,Dünyanın en anlamsız , en saçma şeyleri : 1. Moda 2 .hertürlü paralı maçlar/oyunlar 3. Lüks hastalığı, 4.makyaj,kosmetik v.s 3 4 Yanıtla
  • DADAŞ: dıloy dıloy yaylalarrrr 5 0 Yanıtla
  • Ss: Sanane banane 3 1 Yanıtla
  • Ss: Sanane,babanne 2 0 Yanıtla
  • SANDORLU: TABİ TABİ 2 0 Yanıtla
  • AyNur : Sezen daha güzel pühhh 1 0 Yanıtla
  • ...: Simdi bu kadina herkezin bakis acisi degisti..spiker degil artik o insanlarin gözünde ateşli kadin neyi kastediyolarsa ..yazmayla olmuyo bu isler bi dava acar bu kadin size 1 0 Yanıtla

Advertisement