Sezen Aksu'nun Oğlu Mithat Can Özer'in Yeni İmajını Gören Tanıyamadı - Son Dakika
Magazin

Sezen Aksu'nun Oğlu Mithat Can Özer'in Yeni İmajını Gören Tanıyamadı

Sezen Aksu\'nun Oğlu Mithat Can Özer\'in Yeni İmajını Gören Tanıyamadı

Usta sanatçı Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer saçlarını uzatıp imaj yeniledi. Özer'i gören tanımakta güçlük çekti.

06.09.2017 16:47  Güncelleme: 17:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sezen Aksu'nun kendi gibi müzikle uğraşan oğlu Mithat Can Özer, yeni imajıyla dikkat çekti. Uzun saçlı haliyle Özer adeta başka biri gibiydi.

YENİ SİNGLE'A, YENİ İMAJ

Mithat Can Özer, yeni projesi için Barış Manço'nun efsane şarkısı "Kara Sevda"yı yeniden yorumladı. Single'ın fotoğrafları için Tamer Yılmaz'ın objektifinin karşısına geçen Mithat Can Özer'in değişimi gözlerden kaçmadı.

MİTHAT CAN ÖZER KİMDİR?

Mithat Can, 11 Kasım 1981'de İstanbul'da dünyaya geldi. Mithat Can Özer, Sezen Aksu ve iş adamı Sinan Özer'in oğlu. Mithat Can, Şükrü Özyıldız ve Hande Doğandemir'in başrollerini paylaştıkları ''Her Şey Aşktan'' sinema filminde rol aldı, bu sayede ilk oyunculuk deneyimini yaşamış ve oyunculuk dünyasına adım atmış oldu. Sezen Aksu'nun ''Tören'' adlı şarkısının söz ve müziği de Mithat Can Özer'e ait. Mithat Can Özer'in adı bir dönem, şimdilerde eşi Murat Dalkılıç ile boşanma aşamasında olan Merve Boluğur ile anılmıştı. Ancak daha sonra Mithat Can bu iddiaları yalanladı. Aynı zamanda Mithat Can Özer Nurgül Yeşilçay ile aşk yaşadı. Hatta Nurgül Yeşilçay'a '35'inde Lolita' isimli bir şarkı da yazdı.

Mithat Can'ın yeni hali:

Mithat Can'ın eski hali:

Son Dakika Magazin Sezen Aksu'nun Oğlu Mithat Can Özer'in Yeni İmajını Gören Tanıyamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement