Sıcak Haber | Prandelli İlk Transferini Yapıyor - Son Dakika
Spor

Sıcak Haber | Prandelli İlk Transferini Yapıyor

Sıcak Haber | Prandelli İlk Transferini Yapıyor

Cesare Prandelli'nin Galatasaray ile anlaşması sonrasında gözler İtalyan hocanın transfer listesine çevrildi.

10.07.2014 07:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İtalyan basınının flaş olarak geçtiği habere göre Galatasara, Cesare Prandelli'nin transfer listesinde yer alan yıldızı kadrosuna katmak üzere.

İtalyan basını açıkladı

Sar-kırmızılı takımın kadrosunda yer alan tüm futbolcuları İstanbul'daki çalışmalarda gözlemleyecek olan İtalyan hocanın Fiorentina'da iki sezon çalıştığı Arjantin asıllı İtalyan stoperi İstanbul'a getirmek istediği iddia edilirken Galatasaray'ın Paletta'nın kulübü Parma ile bir ön görüşme gerçeleştirdiği aktarıldı.

Milli takımda da oynattı

Dünya Kupası'nda da defansta oynattığı Paletta'yı Galatasaray'a transfer etmek isteyen Prandelli'nin geçen sezon oynanılan maçlarda yapılan defans hatalarına dikkat çektiği ve stoper sorununu Parmalı Paletta ile çözmek istediği belirtildi. Defans hattında hali hazırda Dany ve Chedjou gibi isimleri olan sarı kırmızılıların iki futbolcu için gelen teklifleri bir an önce değerlendirip İtalyan stoperin transferini açıklaması bekleniyor.

Paletta kimdir?

28 yaşındaki Arjantin asıllı İtalyan stoper 2006 yılında gösterdiği performansın ardından CA Banfield takıımından Liverpool'a transfer olmuş ancak istediği şansı burada bulamadığı için tekrar ülkesinin yolunu tutmuş ve Arjantin'in en güçlü ekiplerinden olan Boca Juniors'a transfer olmuştu. Burada kendini tamamiyle kanıtlayan ve büyük takdir toplayan Paletta, Parma kulübünün ikkatini çekti ve İtalyan kulübüne transfer oldu. 4 yıldır Parma forması giyen başarılı defans oyuncusu için 7 milyon Euro bonservis bedeli istendiği iddia ediliyor.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Sıcak Haber | Prandelli İlk Transferini Yapıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement