Side Festivali'nde "Café Tango' Zamanı - Son Dakika
Yerel

Side Festivali'nde "Café Tango' Zamanı

Side 11. 'Café Tango' adlı tango gösterisi Apollon Tapınağı'nda sahnelendi.

07.08.2011 09:01

Side 11. Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali etkinlikleri kapsamında, Arp sanatçısı Şirin Pancaroğlu tarafından geliştirilen

'Café Tango' adlı tango gösterisi Apollon Tapınağı'nda sahnelendi.

Side 11. Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali kapsamında sahneye konan Café Tango'da arp sanatçısı Şirin Pancaroğlu'na, Dilek Türkan (Vokal), Ricardo Moyano (Gitar), Carlos Gustavo Battistessa (Bandoneon), Halit Turgay (Flüt), Evrim Baştaş (Viyola), Meriç Dönük (Arp), Arda Agoşyan (Kontrbas) ve danslarıyla Melin - Selim ikilisi eşlik etti. Gösteride Salgan, Piazzolla, Troilo, Discepolo, Aieta, Bardi ve Gardel'in yanı sıra, unutulmaz Türk tangoları, Gerardo Dirié, Hasan Uçarsu ve Tevfik Akbaşlı'nın yepyeni düzenlemeleri ile sunuldu.

Café Tango'da "Sana gönül verdim", "Suna, ayrılık", "Mavi kelebek" gibi parçaların yanı sıra Corralera, Acandombao, Milonga por el, Flor de lino ve Afuego lento parçalar seslendirildi. Kalabalık bir topluluğun izlediği gösteri sonunda sanatçılar ayakta alkışlandı.

2010 yılında Avrupa Festivaller Birliği üyeliğine kabul edilen Side Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali'nin bu yıl 23 Temmuz - 17 Eylül tarihleri arasında gerçekleşen programında, tamamı ücretsiz olarak izlenebilecek 15 etkinlik yer alıyor.

- ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Side Festivali'nde 'Café Tango' Zamanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement