Siirt Bugün Şehit Olan Asker Siirt'ten Afrin'e Böyle Uğurlanmıştı - Son Dakika
Güncel

Siirt Bugün Şehit Olan Asker Siirt'ten Afrin'e Böyle Uğurlanmıştı

Bugün şehit olan asker Siirt'ten Afrin'e böyle uğurlanmıştıTürk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'nin Afrin kentinde yürüttüğü 'Zeytin Dalı Harekatı'nda teröristlerin roketatarlı saldırısı sonucu şehit olan Uzman Çavuş Şükrü Ünlü, 6 Şubat tarihinde arkadaşları ile Siirt'ten Afrin'e...

25.02.2018 18:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bugün şehit olan asker Siirt'ten Afrin'e böyle uğurlanmıştı

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'nin Afrin kentinde yürüttüğü 'Zeytin Dalı Harekatı'nda teröristlerin roketatarlı saldırısı sonucu şehit olan Uzman Çavuş Şükrü Ünlü, 6 Şubat tarihinde arkadaşları ile Siirt'ten Afrin'e uğurlanırken kameralara böyle yansımıştı. Ünlü ve arkadaşları zılgıtlar çekilen dualar eşliğinde uğurlanmıştı.

Siirt 3'üncü Komando Tugayında görevli 8 yıllık Uzan Çavuş Şükrü Ünlü, geçici görevle gitti Zeytin Dalı Harekatı'nın yürütüldüğü Suriye'nin Afrin kentinde bugün teröristlerin roketatarlı saldırısı sonucu şehit olurken, 6 Şubat'ta arkadaşları ile Siirt'ten yola çıkan uzman çavuşun görüntüleri kameralara yansımıştı. 6 Şubat tarihinde Siirt Havaalanında yapılan uğurlama törenine bulunan şehit Uzman Çavuş Ünlü'nün son görüntülerinde, Bu vatanı hiç kimse bölemediler ve bölemeyecekler. Vatanda sağolsun diye kameralara konuşan arkadaşının hemen arkasında yürüyor. Şehit Ünlü ve arkadaşları zılgıt çekilerek ve dualar eşliğinde Afrin operasyonuna uğurlanmıştı.

Siirt Bugün Şehit Olan Asker Siirt\'ten Afrin\'e Böyle Uğurlanmıştı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Siirt Bugün Şehit Olan Asker Siirt'ten Afrin'e Böyle Uğurlanmıştı - Son Dakika


Advertisement