Siirt İl Göç İdaresi Yabancı Uyruklu Öğrencileri Bilgilendirdi - Son Dakika
Güncel

Siirt İl Göç İdaresi Yabancı Uyruklu Öğrencileri Bilgilendirdi

Siirt Valiliği, İl Göç İdaresi Müdürlüğü tarafından İlimizde eğitim gören yabancı uyruklu öğrencilere yönelik bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

08.12.2015 10:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt Valisi Mustafa TUTULMAZ'ın talimatları ile İl Göç İdaresi Müdürlüğü tarafından, Siirt'te eğitim gören yabancı öğrencilere yönelik bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Siirt Üniversitesi, Konferans Salonunda yapılan toplantıda, yabancı öğrencilere e-ikamet ve Yabancılar iletişim merkezi (Yimer) ve diğer konular ile ilgili detaylı bilgiler verildi.

Türkiye'deki yabancı uyruklu öğrencilere hangi hallerde ikamet izni verileceği ve ikamet izninin süreleri hakkında bilgilerin aktarıldığı toplantıda, Siirt İl Göç İdaresi Uzmanı Volkan Arıkan tarafından öğrencilere sunum yapıldı.
Öğrencilerin internet üzerinden oturma izni alması ve oturma izni uzatma başvurusu yapabilecekleri e-İkamet sisteminin tanıtıldığı toplantıya; İl Göç İdaresi Müdürü Abdullah Kaplan, Siirt Üniversitesi Dış İlişkiler Daire Başkanlığı, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı, diğer kamu kuruluşlarının yetkilileri, yabancı öğrenciler ve davetliler katıldı.
Toplantı, yabancı öğrencilerin sorularının cevaplandırılması ile sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Siirt İl Göç İdaresi Yabancı Uyruklu Öğrencileri Bilgilendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement