Siirt'te Engellilere Akülü Sandalye Desteği - Son Dakika
Güncel

Siirt'te Engellilere Akülü Sandalye Desteği

İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Siirt Belediye Başkanvekili Ceyhun Dilşad Taşkın, 9 engelli vatandaşa akülü tekerlikli sandalye hediye etti.

07.12.2017 17:59

İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Siirt Belediye Başkanvekili Ceyhun Dilşad Taşkın, 9 engelli vatandaşa akülü tekerlikli sandalye hediye etti.

Belediye binasında düzenlenen törende konuşan Başkanvekili Taşkın, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla ihtiyacı olan engellilere tekerlekli sandalye armağan ettiklerini söyledi.

Taşkın, şöyle konuştu:

"Talep geldikçe bu tür çalışmalarımız devam edecek, bunlar belediyelerin ve devletimizin en en asli görevlerinden bir tanesidir. Hepimizin birbirimize ihtiyacı var. İnsanoğlu sosyal bir varlık. Her zaman hep birlikte yaşıyoruz. Bazılarımızın ihtiyacı bazılarına göre daha fazla. Kimin hangi zamanda ihtiyacının artacağını bilemeyiz. Onun için birbirimize destek ve yardımcı olmak durumundayız."

Engelli Saadet Çiçek'in annesi Ayşe Çiçek, Belediye Başkanvekili Taşkın'a teşekkür ederek, "Çok mutlu oldum. Ben ve eşim yaşlı insanlarız, kızımızın ihtiyacını gidermekte zorlanıyorduk. Bu ihtiyacımızı giderdiği için tekrar teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Recep Kapalıgöz, akülü sandalyeye sahip olacağı için çok mutlu olduğunu ifade ederek, "Artık istediğimiz yere kolayca gidip geleceğiz. Belediye Başkanı Taşkın'a teşekkür ediyorum." dedi.

Taşkın, daha sonra engelliler ile yakınlarını makamında ağırladı.

Siirt\'te Engellilere Akülü Sandalye Desteği
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Siirt'te Engellilere Akülü Sandalye Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement