SİLİVRİ'DE SOKAKTA TANIMADIĞI KİŞİYİ DARBEDEN ŞÜPHELİ YAKALANDI - Son Dakika
Güncel

SİLİVRİ'DE SOKAKTA TANIMADIĞI KİŞİYİ DARBEDEN ŞÜPHELİ YAKALANDI

SİLİVRİ'DE SOKAKTA TANIMADIĞI KİŞİYİ DARBEDEN ŞÜPHELİ YAKALANDI (adliyeye sevki)Nedim BAYHAN-Derya EVREN / - SİLİVRİ'de Aykut Güner'i (38) arkasından gelerek yumruklayıp yere düşüren, sonra da cadde üzerinde dakikalarca darbeden R.E isimli şüpheli polis ekipleri tarafından yakalandı.

01.12.2022 09:59  Güncelleme: 14:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SİLİVRİ'DE SOKAKTA TANIMADIĞI KİŞİYİ DARBEDEN ŞÜPHELİ YAKALANDI (adliyeye sevki)

Nedim BAYHAN-Derya EVREN/ - SİLİVRİ'de Aykut Güner'i (38) arkasından gelerek yumruklayıp yere düşüren, sonra da cadde üzerinde dakikalarca darbeden R.E isimli şüpheli polis ekipleri tarafından yakalandı.

Silivri Otogar girişinde 8 Kasım Salı günü meydana gelen olayda evine gitmek için yürüyen Aykut Güner iddiaya göre tanımadığı bir kişi tarafından saldırıyı uğramış ve dakikalarca darbedilmişti. Saldırgan İETT otobüsüne binerek olay yerinden uzaklaşırken yaşanan olay üzerine Güner, şikayetçi oldu. Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin olayın yaşandığı yerde yaptığı çalışmalar sonucunda şüpheli R.E. güvenlik kameralarından tespit edilerek dün akşam saatlerinde yakalandı. R.E.'nin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

SİLİVRİ\'DE SOKAKTA TANIMADIĞI KİŞİYİ DARBEDEN ŞÜPHELİ YAKALANDI
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel SİLİVRİ'DE SOKAKTA TANIMADIĞI KİŞİYİ DARBEDEN ŞÜPHELİ YAKALANDI - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement