Silvan Belediyesinden Yol Çalışması - Son Dakika
Güncel

Silvan Belediyesinden Yol Çalışması

İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Diyarbakır'ın Silvan Belediyesi, yol çalışmalarını sürdürüyor.

01.02.2018 12:15

İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Diyarbakır'ın Silvan Belediyesi, yol çalışmalarını sürdürüyor.

İlçe merkezinde ana yolların asfaltlanmasını tamamlayan belediye ekipleri, kaldırım ve ara yollara da kilitli parke taşı döşüyor.

Silvan Belediye Başkan Vekili Kaymakam Adem Çelik, yaptığı açıklamada, ilçe sakinlerinin özlemle beklediği belediye hizmetlerine kavuşturulması için çalıştıklarını belirtti.

Bir yandan eski yönetimden kalan 36 milyon liralık borcu ödediklerini bir yandan da vatandaşların yaşam standardını yükseltecek projeleri hayata geçirmeye devam ettiklerini aktaran Çelik, şunları kaydetti:

"Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ile başlattığımız sıcak asfalt çalışmasının kapsamında Gazi, Karbehlülbey, Zübeyde Hanım, Atatürk, Azizoğlu, Eski Bitlis, Fırat, Dicle, Tarancı, Devrim, Gül, Dr. İsmail Beşikçi, Selahaddini Eyyubi ve Tekel caddelerini kapsayan yaklaşık 20 kilometre alana 25 bin ton sıcak asfalt serdik. Ara sokak ve caddelerde de kilitli parke taşı çalışması yapıyoruz. Yıllarca hak ettiği hizmetten mahrum bırakılan vatandaşlarımızın hak ettiği hizmete kavuşması için çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir.".

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Silvan Belediyesinden Yol Çalışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement