Sındırgı'ya Yeni Spor Salonu - Son Dakika
Güncel

Sındırgı'ya Yeni Spor Salonu

Sındırgı\'ya Yeni Spor Salonu

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde Sındırgı Belediyesi mevcut belediye çalışmalarının yanında sosyal belediyeciliği ön planda tutarak vatandaşların keyifle vakit geçirebileceği, spora yönelebileceği alanları da çoğaltıyor.

21.12.2017 10:26  Güncelleme: 11:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş



Sındırgı Belediyesine ait hal binası olarak inşaa edilen ve geçici bir süre belediye hizmet binası olarak kullanılan binanın yaşam merkezi olarak dizayn edilerek vatandaşların kullanımına sunulması planlanmıştı.

Mevcut binanın alt katı hanımeli çarşısı olarak dizayn edilirken üst katta ise çok amaçlı toplantı salonu ve spor salonu yer alıyor.

Sındırgı Belediyesi tarafından vatandaşların heyecanla beklediği spor salonunda çalışmalar tamamlanarak sade bir törenle hizmete açıldı. A'dan Z'ye fitness, aerobik, jimnastik, pilates gibi aktivitelere ev sahipliği yapacak spor salonu bay ve bayan olmak üzere farklı saatlerde hizmet verecek. Cüzzi bir bedelle hizmet verecek spor salonu kayıtları için otogar yanında bulunan spor salonu girişinde kayıt ofisi oluşturuldu.

Düzenlenen açılış programına Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, İlçe Kaymakamı Ercan Ateş, Cumhuriyet Baş savcısı Sezai Öz, hakimler, Eskişehir İnönü belediye başkanı Kadir Bozkurt, Seyitgazi belediye başkanı Hasan Kalın , meclis üyeleri, daire amirleri, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

İlçede bir eksiğin daha giderildiğini ve vatandaşların mutluluk duyduğu bir projeyi hayata geçirmekten dolayı mutluluk duyduklarını belirten Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş " Sındırgı'ya kaybettiği değerleri kazandırıyoruz sloganı ile hareket ediyoruz. Büyükşehir Belediyemiz ile işbirliği içerisinde vatandaşlarımızın nezih bir ortamda spor yapabileceği bir alan oluşturduk. İlçemizde vatandaşlarımıza dokunan onların mutluluğuna sebep olacak projeleri hayata geçirmek bizleri de mutlu ediyor. Vatandaşlarımız mutlu oluyorsa bizlerde görevimizi yerine getirmiş oluyoruz. İlçemize hayırlı olsun. " dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sındırgı'ya Yeni Spor Salonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement