Sinema Oyuncusu Süheyla Artun'un kaldığı apartmanda yangın çıktı - Son Dakika
Magazin

Sinema Oyuncusu Süheyla Artun'un kaldığı apartmanda yangın çıktı

Türk sinemasının efsane oyuncularından Süheyla Artun'un İstanbul'da kaldığı apartmanın alt katında yangın çıktı. Bilinmeyen bir sebeple çıkan yangın hakkında konuşan Artun, "Evimizi duman bastı, bizi itfaiye ekibi kurtardı" dedi.

11.04.2020 14:15  Güncelleme: 14:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sinema Oyuncusu Süheyla Artun'un Taksim'deki evinin alt katında yangın çıktı. Çıkan yangına kısa sürede müdahale eden itfaiye ve sağlık ekipleri dumandan etkilenen bir kişiyi de hastaneye kaldırdı.

KISA SÜREDE KONTROL ALTINA ALINDI

Yangın saat 02.30'da Beyoğlu Katip Mustafa Çelebi Mahallesi Büyükparmak Kapı Sokak üzerinde bulunan 4 katlı bir binanın ikinci katında meydana geldi. Kattan dumanların çıktığını gören vatandaşlar durumu hemen itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, yangını büyümeden kontrol altına aldı. Yangından çıkan dumandan etkilenen bir kişide hastaneye kaldırıldı.

Sinema Oyuncusu Süheyla Artun'un kaldığı apartmanda yangın çıktı

"EVİMİZİ DUMAN BASTI, BİZİ İTFAİYE EKİBİ KURTARDI"

Yangının çıktığı katın üstünde de Sinema Oyuncusu Süheyla Artun'un yaşadığı öğrenildi. Ailesi ile birlikte kalan Süheyla Artun, yangının çıkış anını şu sözlerle anlattı: "Yatıyordum birden bir duman kokusu geldi. Kata baktım bir şey yok. Balkona baktım bir şey yok, salona baktım bir şey yok. Sokak kapısını açmamla beraber sonra balkona attım kendimi. Kızı kaldırdım. İşte böyle oldu. Evimizi duman bastı, bizleri itfaiye kurtardı." Polis ekipleri çıkan yangının sebebini araştırmaya çalışıyor.

Sinema Oyuncusu Süheyla Artun'un kaldığı apartmanda yangın çıktı
Sinema Oyuncusu Süheyla Artun'un kaldığı apartmanda yangın çıktı
Sinema Oyuncusu Süheyla Artun\'un kaldığı apartmanda yangın çıktı
Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Sinema Oyuncusu Süheyla Artun'un kaldığı apartmanda yangın çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement